ONNEA ON

keskiviikko 27. marraskuuta 2013

Tällä kertaa: PERHE.
 Puolisoni työskentelee minun tavoin terveydenhuoltoalalla. Hänen työvuoronsa poikkeaa minun vuoroihin suuresti. Minä teen 8h päiviä ma-pe ja nykyään aina ihanasti viikonloput vapaana. Mieheni vuorot on lähes aina 12-15tuntisia ja pääosin ilta,yö ja viikonloppu painotteisia. 8-tunnin aamuvuoroja on varmaan vuoden aikana ollut yhden käden sormiin mahdutettuna. Eli saamme hyvin harvoin nauttia normaalia arki-iltaa koko perheellä. Syödä iltapalaa ja jutella päivän kuulumisia.
Mutta tänään... sain töihin kuvaviestin jossa lapset leipoivat tämän joulun ensimmäiset joulutortut. Tyttäreni on halunnut tehdä jo monta päivää "ihan itse" hedelmäsalaattia, ja sen hän tänään tekikin ja oli puuhastaan hyvin ylpeä, syystäkin.
En edes muista milloin olisimme saunoneet koko perheellä. Uskokaa tai älkää mutta tällaiset joillekin itsestäänselvät arki asiat tuntuu minusta todellä tärkeältä.
 Meillä on tapana saunassa leikkiä "laiva on lastattu-leikkiä" ja miksipäs sitä hauskoja tapoja muuttamaan, leikimme siis sitä tänäänkin. Saunan jälkeen saimme nauttia kiuasmakkarasta ja siitä taivaallisesta hedelmäsalaatista vanilijakastikkeen kera. Huolimatta siitä että tytär sairastaa, niinkuin aina talvisin sairastaa, (siitä joskus toisella kertaa enemmän)minusta meillä oli kerrassaan mukava ilta. Tämä teksti saattaa nyt jonkun korvaan kuulostaa "lässyn lässyn lää" ja onpa elämä niin ihanaa mutta kuinka monesti muistammekaan olla onnellisia niistä oikeasti oikeista elämän asioista? Uskoisin, että aika harvoin. Mistä sinä olit viimeksi onnellinen? 

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -