JA LUMI PEITTÄÄ MAAN

sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Kesä on ehdottomasti minun lemppari vuodenaika mutta aika siinä kannoilla tulee joulunalusaika sekä kaunis talvi. Perjantaina kun saavuin reissusta kotiin oli Ouluun tullut kevyesti lunta. Se pienikin määrä näytti ihanan valoisalta ja puhtaalta, paljon paremmalta kuin synkkä syksyinen vesisade ja mustat tiet, hyi. 
Eilen uhkaavasti lämpötila meni plussan puolelle ja aamulla sateli vettä joka sitten muuttui myöhemmin räntäsateeksi. 
Tänään olikin jo pakkasen puolella ja lunta tullut lisää. Ulkona oli todella kaunista ja ilma ihan huippu. 
Moni kaupunki onkin varmasti tänä viikonloppuna viettänyt joulunavajais viikonloppua. Kaupungilla ei käyty mutta uskoisin että Oulun keskusta näyttää jouluiselta ja pianhan niitä jouluvaloja täytyy päästä ihastelemaan. 
Päätin touhukkaan viikonlopun päätteeksi, että meidän koti saa jouluvalot ensi viikonloppuna. Illalla käytiin kävelyllä ja moni piha ja talo näyttii niin kodikkaan jouluiselta valoineen ja pienine koristeineen. Minäkin tahdon. 


Eilen näytti vielä näinkin kostealta mutta paljon paremmalta kuin vesisateen jälkeen. Miltä näytti tänään? Ihan jo eriltä ja pihaakin pääsi kolaamaan. Tervetuloa talvi, tervetuloa joulu. 
 

2 kommenttia:

 1. Heippa Anniina, kiva blogi. Rauhallista joulunodotusta! Oletko tehnyt muuten joulukalenteria itse? jos olet niin laitappa semmosestaki kuvaa ja muistaki jouluaskarteluistasi :) T: Pauliina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa. En ole tehnyt kalenteria itse, löysimme yksi joulu sellaisen ihanan tyttökalenterin (hah hah tuon voisi kyllä käsittää toisinkin) Kodin1.stä ja se on kyllä aika ihana. Joitain juttuja olen ommellut jouluksi, keräilenkin niistä kuvia ja laitan ne tänne kunhan saan ne kaivettua esille.
   Mukavaa kuulla, että tykkäät blogistani ja luet sitä. Ehdotuksia postauksista saa mielellään antaa, aina ei välttämättä oma mielikuvitus riitä. Ihanaa joulua teille.

   Poista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -