JOULU ON TAAS...

perjantai 8. marraskuuta 2013

Ainakin kaupoissa. 
Isänpäivä viikonloppu starttasi meillä Kodin ykkösestä. 
Ystävän ja tyttöjen kanssa lähdettiin ihastelemaan tulevan joulun ihanuuksia, ja niitähän kaupat on tähän aikaan pullollaan. 
Jotenkin tuntuu että joka vuosi kaupat tuo joulun aikaisemmin esille. 


 Olen ollut jouluihminen jo pikkutytöstä saakka. Kesän jälkeen joulu on ehdottomasti ihaninta aikaa. Se tunnelma ja läheiset ihmiset, unohtamatta tietenkään herkulliset ruoat. 
Koti ja ruoka ihmisenä ihastuinkin hurjasti muutamaan kivaan kattaukseen jollaiset voisin omassakin keittiössä toteuttaa.Itse en vielä tähän aikaan kuitenkaan joulukoristeita kotiini laita. Niiden aika on lähempänä joulua. Kynttilät kuitenkin kaivetaan esille jo hyvin pian iltojen pimentyessä. 
Millaisia joulukoristeita laitan?? Hyvin simppeleitä eikä tuhat määrin. En ehkä itse voisi kuvitella vuoraavani kotia Amerikkalaiseen tyyliin. Less is more. Itse tykkäisin tällaisista ja meillä taitaakin tällaiset pallot kotoa löytyäkin, lisänä niissä vain on pienen pienet valot, minusta ne on ihanat. 

 Näistä lumisade palloista tulee mieleen oma lapsuus, aika ihania, eikö?

Ei liity jouluun, mutta rakastan tällaisia rasioita ja teksti on jotenkin niin hauska.


"Voidaanko ostaa meille jo kuusi"? Kyseli meidän kuusi vuotias. No ei ehkä ihan vielä, mutta senkin aika vielä on. 


Kynttilöitä ei ole koskaan liikaa. Lyhtyjä on ihana sijoitella sekä ulos että sisälle. 


Ja mukaanihan tarttui tällainen aika simppeli, mielestäni aika kiva lyhty. Ihanasti ilahduttaa minua eteisen lipaston päällä. Kiitos ihanalle ystävälle jouluisesta kauppareissusta.
Mukavaa isänpäivä viikonloppua kaikille, miten aiotte sen viettää?

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -