LASTEN VALTAKUNTA

tiistai 19. marraskuuta 2013

Olemme asuneet nykyisessä kodissamme reilu neljä vuotta. Muutimme tähän asuntoon kun se valmistui. Paljon muutoksia on mieleen tullut asuin vuosien aikana, olisi pitänyt tehdä sitä, valita tätä. Kuulostaako tutulle. Taitaa olla sama onko koti ensimmäinen tai viides niin aina huomaa mitä olisi voinut tehdä toisin. Kotimme on ihanan avara ja tykkään tästä kyllä paljon. Ainoita isompia asioita mitä kodissamme toivoisin olevan on: yksi ylimääräinen huone joka olisi vierashuone/työhuone, sekä lasten huoneet saisi olla isommat. Niissä on pitänyt kovasti miettiä miten sisustus ratkaisut tekee, jotta siellä mahtuisi leikkimään ja olemaankin. Eli huonekaluja pitää olla todella minimaalisesti mutta jonnekinhan ne lelutkin pitäisi saada survottua. Muttaessamme kaikkien huoneiden seinät oli valkoisella maalipinnalla ja pikku hiljaa niitä on maalailtu ja tapetoitu omannäköisemmäksi. Viime joulun alla oli vuorossa tytön huone. Osa seinistä maalattiin ja yhdelle seinälle tuli vaalea tapetti. Joitan kalusteita uusittiin ja lelut on saatukin aika kivasti laitettua omille paikoilleen. Sänky on levitettävä sohvasänky ja näin ollen toimii tarpeentullen vierassänkynä. Sängyn alle tilasimme puusepältä kaksi kappaletta puisia lelulaatikoita jotka vetävät kyllä leluja piiloonsa ihanasti. Myöhemminhän samat laatikot toimii esim. vuodevaatelaatikkoina. 


Putkityynyt ompelin muutama vuosi sitten molemmille lapsille.
Itse ommeltuja hahmoja hyllyllä.
Ikean senkki on kyllä ollut todellinen löytö.


 Pojan huone tapetoitiin toissa syksynä ja uudet tekstiilit lapsen toiveiden mukaan on hommattu tänä syksynä. Pojan huoneeseen hommattiin muuton yhteydessä puoliparvisänky ja sen sisuksiin mahtuu uskomattoman paljon rojua mikä kyllä pelastaa pienen huoneen tila ongleman. Pojan huoneesta poistimme vaatekaapit, sillä siellä oli todella ahdasta kun 8neliön huoneeseen oli mahdutettu kaapit. Huoneen koko ja ilme muuttui kaappien poiston jälkeen huomattavasti. Toki kaappitilaa ei ole koskaan liikaa ja voin kyllä rehellisesti sanoa, että tekipäs tiukkaa mahduttaa vaatteet muualle kun kaapit sai jalat allensa. Päätöstä kaappien purusta en ole katunut kertaakaan. 


Oma tekemät putkityynyt.

 Seuraavana remontin kohteena olisi keittiö, hellan vaihto hieman nykyaikaisempaan versioon. 
Tällaista meillä, millaista teillä? 

Ja ilouutisia minulle. Tilaamani kengät saapui juuri viimetippaan tänään. Nyt suihkuttelemaan suoja-aineet ja pakkaamaan. Huomenna reissuun. seuraavan kerran kuulumisia Helsingistä. 

4 kommenttia:

 1. Kiva kun kengät tuli ;) Mukavaa reissua!!
  Terkuin Erja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ja kengät kyllä oli tosi ihanat.

   Poista
 2. Teillä ihqut lastenhuoneet ja muutenkin ihana koti <3 Huippua että kengät tulivat nyt että saat mukaan reissuun. Sulla ollut tänään hyvä päivä ;)
  -Kaisu

  eveliinat.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään on kyllä ollut hyvä päivä, se on totta. Iltakin meni oikein mahtavasti. Lastenhuoneiden ihanuudesta en kyllä mene takuuseen, pojan huoneeseen haluaisin uudet kalusteet mutta odotamme vielä muutaman vuoden, kun leluilla ei enää leikitä. Olkoon leikkivä lapsi vielä rauhassa.

   Poista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -