ONNEA ON...

maanantai 4. marraskuuta 2013

... monikin asia, mutta tällä hetkellä mielenpäällä on YSTÄVÄ. Kuinka monesti ajatuksissani on, mitä tekisinkään ilman ystäviäni. Ystävät kulkevat mukana läpi elämän, toiset pidemmän matkaa, toisen hieman lyhyemmän. 

Viimeiseen viikkoon mahtuu monta tärkeää hetkeä johon liittyy suurestikin ystävä. 
Tätä blogia en olisi saanut koskaan valmiiksi ilman ystäviä. Suuri kiitos kuuluu Eveliinat-blogin Kaisulle, sekä Kaikkimitähalusin-blogin Karlalle, unohtamatta ihanaa ystävää joka koulukiireidensä lomassa riensi auttamaan minua. 
Viikkoon mahtuu myös ystävä jonka avulla sain sisustus inspiraation toteutettua. Sekä mukava lounas hetki ystävän kanssa jota en ollut nähnyt aikoihin.

 Mutta arvatkaapa miltä tuntuu kun hyvä ystävä perheineen miettii muuttoa hyvinkin lähelle perhettämme. Sehän olisi kerassaan upeaa, olisi ilta-tee kaveri aina lähellä, eikä lenkki seuraakaan tarvisi kaukaa hakea. 

 Äitini on aina ollut minulle muutakin kuin äiti. Äitini on minulle myös ystävä, hänen kanssaan jaamme arkipäivän ilot ja surut, ilta-tee hetket, sekä kummastelemme maailman kummalisuuksia. Paras ystäväni ehkä kuitenkin on puolisoni, hänen kanssaan jaan aivan kaiken.

Arjen kiireen keskellä ystävän tavoittaa nykyään useimmiten puhelimella, mikä tuntuu itselle ainakin olevan ihan paras keksintö. Eipä ole päivää ettenkö ystävääni muistaisi tekstarilla tai puhelulla. 
YSTÄVÄ-joku joka tietää sinusta kaiken, ja rakastaa sinua sittenkin. 

Nyt olisi mukava saada palautetta, miltä blogini ulkoasu ja ensimmäinen kirjoitus vaikuttaa. Aloitus oli haastavaa mutta jospa tämä tästä. Ihanaa viikkoa.

21 kommenttia:

 1. Oikein hyvältä näyttää! Ihana teksti joka on niin totta <3

  VastaaPoista
 2. Ihanalta näyttää, niin kuvat kuin tekstitki<3 Onnea uudelle blogille ystäväiseni <3 Maamo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti. tervetuloa seuraamaan kirjoituksiani.

   Poista
 3. Meidän viime tapaamisesta taitaapi jotakuinki olla jo 10vuotta, nyt tuli tunne et kuinka mahtavaa oiskaan vaikka lounastaa yhdessä ♥ yhtä kaunis on sivu kuin kirjoittajansakkin.

  VastaaPoista
 4. Onnea upeasta uudesta blogistasi!! Ulkoasuhieno ja tekstisikin oli niin ihana!! Jatka samaan malliin!! <3
  Terkuin Mirva

  VastaaPoista
 5. Lapsuuden ystävä yli 25 vuoden takaa täällä moikkaa ja ilmoittautuu blogin lukijaksi! :) Blogin ulkoasu on todella kaunis ja tyylikäs. Jään mielenkiinnolla odottelemaan postauksia! Jos voi esittää toiveita, niin ainakin sisustus, askartelu, pihahommat jne. kiinnostavat! Ykköstoiveena ainakin itse tehdyt joulukortit ja ideoita niiden toteuttamiseen. Onnea uudelle blogille :) - MY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana saada mukavaa palautetta, kiitos siitä. Ehdotukset on aina tervetulleita ja juuri kuvagalleriasta löysinkin kasan korttikuvia joten eiköhän sellainen postaus voisikin pian olla paikallaan.

   Poista
 6. Onnea uudesta blogistasi !! Mielettömän ihania ja "lämpöisiä" kuvia, joka ei tietenkään mitenkään yllätä : )) ja kirjoituksessa ihana sisältö, joka sai myös omat ajatukset ystäviin ja läheisiin, niihin kultaakin kalliimpiin <3
  Edeltävä kommentoija kiteyttikin kivasti, et sivu on yhtä kaunis kuin sen tekijäkin : )

  Terveisin Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! Ystävät ovat todellakin kultaakin kalliimpia, myös ne joita näkee ani harvoin. Rakkaudella muistelen vielä ystävääni joka istuskentelee enkelinä pilven reunalla. Ihana saada kommenttia blogin ulkoasusta, sitä viilailtiinkin pitkään ja hartaasti, liekö se vielä lopullinen.

   Poista
 7. Hyvälle näyttää blogi. Ystävät ovat tosiaan elämän suola, kiitos että olet ystäväni <3
  A-K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanalle Ystävälle. Niinkuin sanonta tosiaan kuuluu "ystävät rakastavat sinua sellaisenaan kuin olet".

   Poista
 8. Onnea uudelle blogille! Näyttää ihanalta! Ystävä on elämän suola ja sokeri, vilvoittava tuuli, balsami sielun mustelmille. Ystävä on iloinen huilu, hyväilevä vesi, rauhoittava metsä. Ystävä on vierelle ilossa, vierellä surussa. Ystävän ajatus on kuin lämmin sarkanuttu harteillani.
  Ystävä on niin kuin sinä olet! Kiitos.
  ~ Heli L. ~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Heli. Juurikin sinusta ja viimeviikosta sain tämän ajatuksen ensimmäiseen postaukseen. Kiitos siis sinulle Ystävä.

   Poista
 9. Onnea bloggaajalle!!Sä oot hyvä tässä, rohkea, avaat ajatuksiasi muille...sponttaani... puhkuu lämmin tekstistäsi :)

  VastaaPoista
 10. Kiitos kauniista ja kannustavista sanoista.

  VastaaPoista
 11. Katoppa konnaa! Ihan on sinun näkönen blogi, ihastuttavia kuvia ja hyvin osaat kirjoittaa. Ihana Anniina balleriina <3 <3

  Mari

  VastaaPoista
 12. Kyllä on Anniina ihan sinun näköinen blogi, ulkoasultaan samaa tyyliä, kun teillä kotonakin! :) Erityisesti nuo joulujuttuihin liittyvät kuvat oli ihania, joulukattaukset ja lyhdyt. Tällaiselle joulua ja kynttilöitä rakastavalle ihmiselle upposi täysin! t.Päivi

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -