SATEINEN HELSINKI, MAHTAVAA SEURAA

torstai 21. marraskuuta 2013

Terveisiä pääkaupungista. Pikaisen postauksen teen nyt kännyllä ja kotona sit ajan kanssa lisää. Eilen saavuimme tänne hyvissä ajoin, nakkasimme laukut hotellille ja lähdimme kaupungille. Suuntasimme Kampin ostoskeskukseen Thaimaalaiseen ravintolaan. Olimme syöneet viimeksi aamulla ja ruokaa piti saada heti. Muistimme kyseisen ravintolan viimekerralta ja halusimme syödä siellä. Ruoka kyseisessä ravintolassa on ihanaa, palvelu ystävällistä ja pienestä koosta huolimatta tunnelma ravintolassa on mukava. Ystävän innoittamana otimme lasillisen viiniä ja olipas sd ihanaa. Tunnit vierähti kauppoja kierrellen. Haaveenani oli ostaa matkalta OPI.n kynsilakka, kaulahuivi sekä neulepipo. Kaikki löydetty ja kaikkiin erittäin tyytväinen. Niistä kuvia sit myöhemmin. Jotenkin ostoshuumassa unohdimme, että illan teemana oli ostaa hotellille kuoharia ja muistimme asian kaksi minuuttia liian myöhään. Voi itku, että harmitti. Jalat hellinä saavuimme hotellille kauppojen sulkeuduttua ja olipas ihana potkaista kengät nurkkaan.
Tänään ollaan kouluttauduttu urakalla. Koulutus pidettiin 1971 valmistuneessa Finlandia-talossa jonka aikoinaan suunnitteli Alvaf Aalto.  Aiheena elvytys ja se aika monessa muodossa. Nyt pitäisi osata soittaa 112.een sekä toimia kolaritilanteessa. Mutta olihan siellä hyvää ruokaa, sehän se on päivän kohokohtia, eikö totta?
Sateesta huolimatta suuntasimme taas illaksi kaupungille ja tuuli oli sen verran voimakas, että se riepotteli sateenvarjo reppanani aivan riekaleiksi, ei siitä ollut vastusta syystuulelle. Muutama tilanne muistutti elävästi komedia elokuvaa missä satikka kääntyy tuulessa nurin narin eikä käyttäjä saa siitä mitään otetta. Tilanne oli niin koominen etten voinut kuin hysteerisesti nauraa.
Myöhemmin myös kerron missä tänään kävin ja voin vain sanoa, että uuulalalaaaa.
Nyt vietetään iltaa vaahtokylpyillen ja kuoharista nauttien. Huomenna vielä kouluttautumaan ja sit illaksi kotiin.
Ihana Helsinki lähettää kaikille terveisiä.
Kuvista voisi päätellä, ettemme ole muuta tehneet kuin syöneet mutta voi toki, paljon on ehditty. 
7

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -