TOSSUA TOISEN ETEEN

tiistai 26. marraskuuta 2013

Jännityksellä odottelin viimeviikolla, saapuisikohan Amazon.co.uk.sta tilaamani syyskengät ennen reissuani. Tiistaina sain iloisen viestin mieheltäni töihin jossa oli kuva kaksista tosi hienoista popoista. Sillä hetkellä en meinannut pysyä nahoissani ja sen sai huomata työkaveritkin. Syy miksi odotin kenkiä niin innokkaasti johtui puhtaasti siitä, ettei kaapissani ollut kuin kesä ja talvikenkiä eikä oikein kumpikaan vaihtoehto miellyttänyt syksyiseen ilmaan. 
Mukaani lähti Clarksin nilkkurit ja voin kyllä sanoa kolmen päivän kävelyn jälkeen, että hyvät kengät oli, suosittelen. Yhdet Clarksit minulta kaapista löytyykin ja nekin on jaloilleni olleen todella verrattomat. Oikea jalkani on vasenta isompi ja selvästi sen jalan kenkä vaatii hieman enemmän askelia kuin vasen. Toki joudun myöntämään, että olihan jalat kolmantena päivänä jo todella väsyneet, mutta jo pelkkä kävely määrä ja jatkuva kenkien jalassa pitokin on osasyyllinen asiaan.
Kun tilasin kengät, ajattelin että ainoastaan toiset pidän itselläni ja toiset palautan. Hups heijaa, molemmat on jo kovassa käytössä. 

Clarks
 No syynä tähän ratkaisuun on se, että molemmat on tyyliltään hyvinkin erinlaiset. Clarksit miellän enemmän pidettäväksi farkkujen ja legginsien kanssa kun taas toiset popot on enemmän lasten kanssa ulkoiluun, tuulihousujen ja toppiksien kanssa paljon sopivammat. No toinen syy oli, että kenkien yhteishinnaksi jäi 2/3 siitä mitä oli ne kengät jotka minulla oli sovitteilla Spartoolta tilattuna. Pitihän minun Helsingissä ihan huvikseni käydä Clarksin liikkeessä katsomassa olisiko siellä kenkiäni ja jos niin millä hintaa. No siellähän ne oli tyylikkäästi esillä ja arvatkaas mitä? Hintaa samoilla kengillä oli puolet enemmän kuin tasan samoilla jalassani olevilla amazonista tilaamillani kengillä. HUH sanon minä. 
No ne toiset popot. El naturalista. Täysin tuntematon tuttavuus minulle. Paljon kuullut kehuja ja muutaman kerran hypistellyt. Spartoolta tilaamani kengät oli juurikin el naturalistat ja tuntuivat jalkaani myös todella ihanilta, mitä nyt hieman oikea kenkä oli liian pieni eikä seuraavaa kokoa heillä ollut. Luojan kiitos. Ihan samoja kenkiä en löytänyt amazoniltakaan mutta tykkään myös tuosta mallista ja etenkin väristä ja mitä nyt olen ehtinyt niitä muutaman kerran käyttää niin jalkani tuntuvat olevan niissä oikein tyytyväiset. 
El naturalista
Varren pituus oikein sopiva, väri ihan huippu ja mikä tietysti tärkeintä, tuntuu jalassa hyvältä. Ja jos on uskominen muiden kommenteihin niin tässä on laadukas ja hyvä kenkä. Sen saan tietää ainoastaan ajan kanssa. No nyt minulla on kenkää pitkäksi aikaa. 

Palatakseni vielä kerran tuohon nettikauppa Amazoniin, tämä oli toinen kerta kun tilasimme sieltä yleensäkään mitään. Vuosi sitte löysin talvitakin Vimasta jota en todellakaan raaskinut ostaa. Mieheni teki huippu löydön juurikin tuolta A.sta, sama takki, eri hinta. Eli postikulujen kanssa, kotiovelle toimitettuna tuokin takki maksoi siellä puolet vähemmän. Tuotteet maksetaan tilauksen yhteydessä luottokortilla ja paketti saapui kummallakin kerralla reilussa viikossa ja toden totta, kotiovelle. Voin siis lämpimästi suositella ko nettikauppaa. 
Mitä tykkäätte kengistäni?? Entä onko teillä joku nettikauppa josta olette syystä tai toisesta tykänneet ja palanneet sinne asioimaan uudelleen?

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -