TUNNELMAA

perjantai 15. marraskuuta 2013

Viikonloppu alkoi ihanasti kauneushoitolasta. Minusta on aina niin mukavaa mennä tutulle kampaajalle tai kosmetologille, keskustelut jatkuvat monesti siitä mihin viimeksi on jääty. Olen haaveillut jo pitkään ostavani OPI.n kynsilakan, jonkun oikein punaisen. Nyt ajattelin sen itselleni hommata, mutta muistin ensi viikon reissun ja pakkohan tässä on hieman kiristellä lompakon nyörejä. Haastavaa hommasta teki se, että kauneushoitolaan oli tullut herkullisia jouluvärejä ja uutuuksia. No sinne ne nyt jäi vielä odottelemaan.

Bleiseri ja farkut H&M, kengät Wonders, laukku Gucci
 
 Toki tähän viikonlopun aloitukseen mahtuu myös hieman ikävääkin. Poika oli heittänyt liukkaalla pihalla voltit ja lyönyt leukansa jäiseen telineeseen, nyt leuka on tikattu ja pakattu kunnolla. Enemmän lapsi tuntuu olevan tapahtuneesta ylpeä kuin harmissaan, sen verran paljon sitä piti serkulle ja kummitädille esitellä. Loppu hyvin, kaikki hyvin. 
Kun ulkona on märkää ja harmaata, eikä päivällä ehdi valoisaa hetkeä nähdäkään, on ihanaa sytytellä kynttilöitä ja nauttia tulevasta viikonlopusta. 


Suunnitelmiin tuli hieman muutosta kovan yskäni vuoksi. Tarkoitus oli mennä työkaverin vauvaa katsomaan mutta sitä on nyt pakko siirtää myöhemmäs. Huomiselle toivon siis kuivaa ja mukavaa ilmaa jotta voisimme lasten kanssa ulkoilla.

Pelailimme illasta tytsykän kanssa Kanin Loikkaa ja Kimbleä. Kimble, tuo monellekin tuttu peli jota on pelattu jo omassa lapsuudessa. Ihanaa että vielä noita oman lapsuuden leluja ja juttuja löytyy niin omista kaapeista kuin uutena kauppojen hyllyiltä. Olkkariamme koristaa vanha harmooni joka on käytössä edelleenkin. Tämäkin esine tuo mieleen muistoja niinkuin tuo Kimble-pelikin. Harmoonin olen perinyt edesmenneeltä papaltani, ja on ihana muisto minusta ja papasta ja niistä mukavista hetkistä kun kuuntelin papan soittoa. Tällaiset muistot ovat kultaakin kalliimpia, eikö vain?
Harmoonin päällä on meidän hääkuvat jotka edelleen etsivät paikkaansa kotoamme. Jospa ne joskus pääsisivät seinälle tai sitten niiden on hyvä tuossa. 
Ilta teelle sorruin ostamaan herkkuja Lidlin paistopisteestä. Miksi sitä ei vaan voisi ohittaa ostamatta mitään. Onko kenellekään muulle käynyt nän? 
Rentouttavaa viikonloppua, toivon siis ihania ilmoja.

Huomaan, että minulla on vielä harjoittelemista kuvieni kanssa. Näköjään niiden koko hyppii hieman mikä hieman kyllä kummastuttaa. 

9 kommenttia:

 1. Jep, noita kynsilakkojahan ei myöskään voi ikinä olla liikaa : )
  Nää liukkaat on kyllä nyt niin petollisia, kun ikinää ei aamulla oikein tiedä etä onko sulakeli vai jäinen, meilläkin voltteja heitelty, toistaiseksi kuitenkin selvitty säikähdyksellä..

  Täällä kans sorrutaan herkutteluun.. syytän kyllä tätä syksyn pimeyttä siittäkin et herkkuja tekee mieli usei... jotainhan siittä nyt täytyy syyttää ; )

  Anu

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulle nämä kynsilakat on kokonaan uusi maailma johon näköjään nyt hurahdin ihan kokonaan, ennen käytin ainoastaan kirkkaita lakkoja. Mutta suosittelen tutustumaan OPI.n uusiin lakkoihin, oi oi mitä herkkuja.
   Juu tämä syksyn pimeys saa valitettavasti herkuttelu innon liian korkealle.

   Poista
 2. Mikä tuo sinun laukku on? Siis merkki? :)

  VastaaPoista
 3. mikä tuo sinun laukku on? Siis merkki? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, näköjään oli jäänyt minulla ne laittamatta kuvaan, korjasin asian ja nyt se löytyy sieltä kuvasta. Eli laukkuni on siis Guccin jonka ostin nyt syksyllä Budapestistä.

   Poista
 4. Ompas siinä vallan upean näköinen nainen kuvassa <3 Aina niin tyylikäs!
  Mari

  VastaaPoista
 5. kaunis nainen ja laukku <3
  Annikki

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, laukku varsinkin on minun aarre. Naisesta kun saisi joskus asiallisia kuvia niin mikäpäs siinä.

   Poista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -