ALE ALE ALE

lauantai 14. joulukuuta 2013

Kiertelin illalla pikaisesti kaupoissa. Aika lailla paketit alkaa olemaan hommattuna, enää ainoastaan se kaikkein vaikein paketti olisi ostamatta, puolison lahja.
Piipahdin pitkästä aikaa Body Shoppiin katselemaan ihania puteleita. BS.n tuotteet on minulle jääneet aika vieraiksi mutta olihan ne purnukat todella houkuttelevan näköisiä. Voisihan noihin joskus perehtyä paremminkin ja ostaakin jonkun kokeiltavaksi. Ihmisiä riitti joka paikassa. Minusta siinä väenpaljoudessa on oma jouluviehätyksensä, moni inhoaa sitä mutta minusta siinä on sitä jotain. 
Hämmästyksekseni huomasin, että vaatekaupoissa oli alkaneet jo alennusmyynnit. Joka puolella roikkui ale kylttejä ja osasta ostoksistanikin tuli ilokseni alennusta. Eli viimetippaan jättämisessä oli jotain hyötyäkin. Tuntuuko minusta vain vai onko tosiaan, että joka vuosi alennusmyynnit alkaa aikaisemmin ja aikaisemmin ja paremmilla alennuksilla kuin vielä muutama vuosi sitten? 
Keli oli liukas ja sain kyllä sipsutella korkkaireillani aika varoen, vaaratilanteita näytti olevan muillakin. Ihmeellinen talvi, en voi muuta sanoa. 
Kotiin tultaessa ajatuksessani oli piparitaikinan teko valmiiksi huomista varten. Miten voikin olla mahdollista, että ihan joka kerta kun päätän alkaa leipomaan, kaapistani uupuu jotain. Nyt oli vuorossa ruokasooda. Taikinan teko sai siis jäädä. Mutta eipä hätää, näin joulun alla puuhaa riittää, se on varma. Kunhan lapset nukahtaa ja mies lähtee yövuoroon, alkaa tonttu puuhat. Miksi paketoinnista onkin tullut niin vastenmielinen työ? Olen ollut lapsena todella innokas paketoimaan lahjoja. Muistan äitini kertoneen kerran, että olin jopa paketoinut joululimpun paketointivimmassani, sai siinä leipää etsiä kun se oli jo paketissa. Tämänpä vuoksi onkin vaikea uskoa, etten enää tykkää paketoinnista. 
Tämä viikonloppu siis pyhitetään joulupuuhasteluille. Olisi mukava kuulla missä merkeissä tämä viikonloppu teillä vierähtää? Mukavaa viikonloppua kaikille.- THEME BY ECLAIR DESIGNS -