JOULUPUKIN TOIVELISTA

sunnuntai 1. joulukuuta 2013

Kuvat otettu netistä. Lelut: amazon.co.uk.  Hanskat: Bjornborg.com.  Kello: amazon.co.uk
Lelulehdet tipahtelivat postilaatikosta jo hyvä aika sitten ja niitähän lapset ilolla selailevat. Eipä mennyt kauaakaan kun pukille piti jo ensimmäistä versiota lahjatoiveista kirjoitella. Meillä on pyritty aina pitämään toivelistat järkevän pituisina eli noin viisi toivetta. No vähän ne tahtoo aina rönsyillä, tietäähän sitä itsekin kuinka mukava erilaisia kuvastoja on selailla. 
Olen tarkka lahjojen ostoissa, olipa sitten kyse joulusta, synttäreistä, valmistujaisista jne. Lahjaan mielellään satsaa ja haluan antaa lahjansaajalle juuri sen mitä hän tarvitsee tai haluaa, eli en kävele kauppaan tietämättömänä ja osta vain jotain mitä käteen sattuu tulemaan. Ehkä vähän tylsä tapa toimia mutta en halua, että raha menee hukkaan vääränlaisessa lahjassa. Kyselen aina toiveita tarkkaan olipa sitten kyse omista lapsista tai kenestä tahansa. Itsekin tykkään saada sitä mistä on iloa itselle. 
Minua suuresti helpottaa lasten täyttämät toivelistat, siitä on kätevä katsella mitä ostaa sekä antaa vinkkejä mummoille ja lasten kummeille. 
Tällä viikolla sainkin mukavasti lahja-asiat käyntiin, osa on tilattu netistä ja osan kävin eilen tonttuilemassa. Ylläolevassa kuvassa on netistä bongattuja kuvia ja juttuja mitä tilattiinkin jo lapsille. Ensimmäistä kertaa bloggarina keräsin kuvat netistä ja toivon mukaan olen ne laittanut oikein esille. 
Kuvassa olevat hanskat löysin Helsingin reissulla Aleksi13.sta ja olivat kyllä kädessä todella ihanan tuntoiset. Jos kaipaat nahkasormikkaita niin suosittelen kyseisiä sormikkaita lämpimästi, värejä oli myös musta mutta itselläni tuo konjakki on nyt IN. 
Uudesta kellosta olen syksyn haaveillut sillä Espiritin lempparikelloni alkaa vetelemään viimeisiään. Kello onkin aikalailla ainoa toive pukille, toki aina kotiasut/yökkikset on tervetulleita.
Aiemmin jo hehkuttelin kuinka kätevää ja edullista on tilata amazonista tuotteita ja ajattelimmekin kokeilla kuinka homma toimisi joululahjojen kohdalla. No lelut on nyt tilattu, huomattavasti edullisemmalla hinnalla kuin kaupassa, saa nähdä ehtiikö tavarat perille ennen joulua. Huomasimme mieheni kanssa, että tilatessa amazonista on hyvä tietää paljonko kyseinen tuote maksaa täällä, sillä osa tuotteista saattaa kuitenkin olla siellä kalliimpia. Jännityksellä jään odottelemaan kuinka meidän käy. 
Ensi viikolla tulee veronpalautukset tilille niille jotka sitä tänä vuonna saa, se tietää yleensä aika vilkasta viikonloppua kaupoille, ihmiset rientävät jouluostosten perään ja kaupoissa riittää tungosta.  Ostoksista selviää hengissä kun lähtee ajan kanssa ja hyvällä asenteella, varmasti joutuu jonottelemaan kassoille ja autollekin saa parkkipaikkaa etsiä. Maltti on siis valttia. 
Ihanaa alkavaa viikkoa. 

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -