KAHTA EN VAIHTAISI...

perjantai 20. joulukuuta 2013

… ja toinen niistä on hyvä kosmetiikka. Kaupat, netti ja erinlaiset kuvastot ovat kosmetiikkaa pullollaan, televisio mainostaa julkkisten avulla tuoksuja, maskaraa, hiustenhoitoa jne… Mutta koitapa löytää se itselle mieluinen tuote. Jokaisella on varmaankin ne tietyt kriteerit ja toiveet tuotteelta, mitä sen toivoo tekevän ja mitä ehdottomasti ei. Tässäkin asiassa olen huomannut, että ikä tekee tehtävänsä. Ennen ei juurikaan ollut väliä, mitä sieltä kaupasta ostin ja mitä kasvoihini laitoin, hinta oli monesti se mikä tilanteen ratkaisi. Joitakin vuosia sitten aloin toivomaan ripsiväriltäni tiettyjä ominaisuuksia. Halusinko kenties, että se pidentää vai tuuhentaa ripsiä? En lähtenyt soitellen sotaan vaan menin reippain mielin stokkan kosmetiikka osastolle ja esitin toiveeni kosmetologille.


 Sain suosituksen kokeilla Cliniquen high impact mascaraa tai Sensain/Kanebon 38 volumising maskaraa. Aluksi valitsin Cliniquen ja tykästyin siihen heti alkuunsa kovastikin. Ripsiin tuli runsaasti volumia ja tuuheutta, laadukkaan maskaran eron marketti ripsariin huomasi heti. Olin koukussa. Käytin pitkään tuota tuotetta kunnes kerran päätin kokeilla muutaman euron kalliimpaa kaneboa. Näissä molemmissa tuotteissa on yksi sama piirre, harjakseen tulee kerralla sopiva määrä maskaraa joten sitä ei tarvi pyyhkiä vähemmäksi. Mikä ero näillä kahdella oli? Kun Clinique tuuhensi niin kanebo taas sopivassa suhteessa pidensi, tuuhensi sekä sievästi erotteli ripset. Kanebon lisä plussa on myös siinä, ettei se valu sateellakaan vaan lähtee vain ja ainoastaan nimensä mukaisesti +38 asteisella vedellä. Molempien maskaroiden miinus ainakin minun kohdalla joka käyttää ripsaria ihan joka päivä on se, että ripsari kestää aika tasan pari kuukautta ja sitten on aika ostaa uusi. Muutaman kerran olen hairahtunut kokeilemaan muita tuotteita mutta kiireellä palanut takaisin nuihin kahteen ja näissä taidan pysyäkin. Kun tuote on hyvä, tuttu ja turvallinen niin miksi sitä muuttamaan. 


Tuon ripsarin lisäksi minulla ei muuta ehdotonta kosmetiikkaa olekaan mutta toki kaapista löytyy paljon tuotteita joita mielellään ostan uudelleen. Kerran sain testailla ystävältäni tätä lumenen meikinpohjustusvoidetta  ja tykkäsin kovasti. Meikki pysyi samanlaisena koko juhlien ajan, eikä otsalle eikä poskiin tullut missään vaiheessa "ei toivottua" kiiltoa. Niinpä ostin tämän itselleni ja olen kovasti tykännyt, toki kokemusta muiden merkkien pohjustusvoiteista ei edes ole mutta tämä tuote on oikein hyvä. Mikä parasta, hintakaan ei päätä huimaa ja tuote on kestänyt minulla pitkään. Sipaisen tätä kosteusvoiteen päälle ohuelti ja sen jälkeen meikki. Iho tuntuu ihanan pehmeältä ja sileältä ja tosiaan pysyy koko päivän mattana. 


Deoissa minulla ei ole yhtä suosikkia jota ostaisin kerta toisensa jälkeen. Lähinnä menen tuoksupohjalta enkä ole valmis maksamaan deosta kymmeniä euroja.  Nämä kaksi tekijää ratkaisee valinnan. 
Tässäpä pieni katsaus muutamaan tuotteeseeni, mutta toki kaapistani löytyy yksi jos toinenkin puteli lisää.  Yhteenvetona, ripsari on se mitä en vaihtaisi ja otsikkoon viitaten se toinen on…
perhe ja tämän hetkinen elämä :)
Mikä tuote sinun kaapistasi löytyy aina vain uudestaan ja uudestaan?

2 kommenttia:

  1. Mulla myös käytössä tuo ripsari - ihan loistava!

    //Mari

    VastaaPoista
  2. Todellakin. Onhan se hieman kallis mutta pitää sitä ihmisellä jotain paheita olla.

    VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -