LUNTA TULVILLAAN ON RAIKAS TALVISÄÄ

maanantai 2. joulukuuta 2013

 Viikonloppu hurahti ohitse jälleen nopeasti niinkuin sillä on tapana tehdä. Aloitin viikonlopun ruokakaupasta josta lähti mukaan joitakin joululahjoja. Perjantai on ehdottomasti kaoottisin päivä käydä kaupassa, siellä on muutama muukin asiakas. 
Viikonloppuna saimme uudet ihanat lumet sulanneiden tilalle ja ulkona on kyllä todella kaunista. Niin hullulta kuin saattaa kuulostaakin niin tykkään talvella kolata lunta. Johtuu ehkä suurimmaksi osaksi siitä, että kolattava alue ei ole suuren suuri sekä ehkäpä myös siitä, että pelkkä seisoskeleminen olisi super tylsää ja paleltuisin aika äkkiä. Mielummin kolailen lunta tai lähden lasten kanssa potkukelkkailemaan. 
Lauantaina pistäydyimme ystävä-perheen luona kyläilemässa ja samalla piipahdin ostamaan muutamia paketteja. Kotia tullessa tulikin kiirus kolan varteen. 
Illemmalla minulla kävi meikki-asiakas josta jo kerroinkin aikaisemmin. 
Jokainen varmaankin muistaa kuinka huippua oli kun kesän jälkeen saatiin lunta ja talvivarusteet kaivettiin esille varastoista. Talven tulo on ehkä kaikista mukavinta juurikin lapsille. Meillä nuo kaksi ei tahdo pysyä sisällä hetkeäkään. Välillä käydään vaihtamassa kuivia hanskoja ja eikun uudestaan menoksi. 
Tytär kummasteli, että miksi aura-auto ei voinut kolata pihalle sitä joka talvi tutuksi tullutta Ylläksen kokoista lumivallia. No uskoisin, että sekin ehditään vielä tänä talvena nähdä. Kun ei pulkkamäkeä vielä saatu noilla lumilla niin sukset sentään piti esille kaivaa. 

Voi sitä lasten riemua. 
Tyttären viisi viikonloppua kestänyt uimakoulu päättyi sunnuntaina. Viimeisellä kerralla altaalle sai tulla vanhemmat ihastelemaan opittuja taitoja. Hienosti oli lapsi oppinut sukeltelemaan. Voin sanoa, että meidän lapset eivät ole yhtään niin rohkeita tuolla veden ääressä kuin monesti lapset ovat. Ihanasti oli siis T rohkaistunut ja oppinut juttuja. Jokainen vesikirppu sai uinnin päätteeksi todistukset. Hienoa. 
Uinnin päätteeksi herkuttelimme kotitekoisella pizzalla. 
Näin se viikonloppu vierähti monen moisten puuhasteluiden parissa. 

Kun autamme toisia,
autamme myös itseämme, 
sillä mitä tahansa hyvää annammekin,
se kiertää täyden ympyrän
ja palaa takaisin meille. 
-Flora Edwards
2 kommenttia:

  1. Flora Edwards on kyllä niin oikeassa :) Niin totta niin tuo teksti!

    - Kaisu

    http://eveliinat.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Näin on. Itsehän pyrin kyllä aina viimeiseen saakka auttamaan tavalla tai toisella lähimmäisiäni.

    VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -