PUKIN KONTISTA

perjantai 27. joulukuuta 2013

Joulunpyhät alkavat olemaan takana päin ja ilma ulkona on kuin alku syksystä, surkeeta. Uskaltauduin pikkiriikkiselle kävelylle mutta se oli todellakin pikkiriikkinen. 
Pukki vieraili pitkästä aikaa meillä kotona. Lapset olivan jännityksestä jäykkänä eikä tyttären suusta meinannut saada sanaakaan. Pukki kertoi vuosi sitten jouluna kuinka Petteri oli mennyt sekaisin löytäessään tyttöporon ja nyt tarina jatkui siitä kuinka heille oli tulossa pikkuinen vauvaporo josta sitten isona porona tulee uusi Petteri Punakuono. Todella hauska tarina ja sitä lapset innolla kuuntelivat.  Lapset auttoivat pukkia jakamaan paketteja ja sehän on mieluisaa puuhaa. Tytärkin osaa jo sen verran hienosti kirjaimet ja kirjoittaa kaikkien meidän nimet, että osasi paketteja jakaa. 

Pukin reippaat apulaiset

Lapset olivat innolla kirjoittaneet pukille lahjatoiveita ja niitähän sitä aikalailla paketeista tulikin. Ihan kaikki toiveita ei pukki pystynyt toteuttamaan ja paljon tuli sellaista mitä ei oltu edes toivottu. Tyttären toiveina oli mm. koiranpentu, Winx-nukke sekä yhteiseksi boob boob balloon-peli. Kaikki nämä hän sai sekä lisäksi mm. rannekellon, kengät, hanskat ja kassakoneen. 
Pojan toiveena oli pleikkari-peli, uusi rullilla oleva jääkiekkokassi, nomination-koruun palanen ja suklaata. Ja nämä hän myös sai ja paljon muutakin.


Itse toivoin lahjaksi kelloa ja sen myös sain sekä pajon muuta ihanaa. Lisäksi sain Helsingissä ihastelemani Björn Borgin nahkahanskat, nahkakintaat, lahjakortin sekä koruja. Kello oli kyllä jotain todella ihanaa. 


Mieheni ainoa toive oli Ipod, joka ei suoraan sanottuna kertonut minulle yhtään mitään mutta onneksi ne noissa liikkeissä on hieman viisaampia. Siipalleni on yleensä haasteellista ostaa lahjoja kun hän harvoin toivoo juurikaan mitään mutta tänä vuonna mielestäni keksin hänelle kivoja juttuja tuon ihme vempaimen lisäksi. Hänen paketeistaan löytyi mm. rahaa ja lahjakortti, Selänne elokuva, nahkavyö ja kosmetiikkaa. Taisipa olla hänkin tyytyväinen lahjoihinsa. 


Tässäpä kurkistus pukinpaketteihin. Huomen aamulla suuntaan kiireellä koruliikkeeseen siinä toiveessa, että se olisi auki ja he ehtisivät laittaa kelloni sopivan kokoiseksi. 
Mitä löytyi sinun paketista?

Lähdemme järjestelemään äitini 60 vuotis juhlia ja niiden parissa vierähtääkin viikonloppu. 

2 kommenttia:

  1. Mikä tuo valkoinen ranneke on? Ja mikä tuo kello on? Tosi kivat :)

    VastaaPoista
  2. Kello on Tommy Hilfigerin Gracie mallin kello ja värisävyjä tuolta mallilta löytyy muitakin. Nahkarannekkeen pistin itse pukinkonttin ;) ja ostin sen Oululaisesta koruliike Romeo&Juliasta ja se on aitoa nahkaa joka on värjätty. Nahkarannakkeita löytyi myös mustana ja erilaisilla koristeluilla. Itse hain korua sopimaan tuohon kelloon siinä toivossa että saisin sen "pukilta". Tykkään molemmista todella paljon.

    VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -