SUORTUVAT

lauantai 14. joulukuuta 2013


Montako purnukkaa shampoota ihminen tarvitsee pestäkseen hiuksensa puhtaiksi? No eihän siihen tarvitse kuin yhden hyvän. Nyt jo useampana syksynä olen kokenut saman ongelman suortuvieni kanssa. Syksy kun saapuu, tapahtuu jotain kummallista ja ärsyttävää. Vaikka pesisin hiukseni samalla shampoolla kuin tähänkin saakka, hiukseni tuntuvat jo seuraavana päivänä todella likaisilta ja raskailta, lisäksi päänahkaa kutisee ja raavin sitä kuin mikäkin apina. Olen tullut siihen tulokseen, että syynä on vain ja ainoastaan ilman viileneminen ja pipon käyttö. 
Joudun vaihtamaan shampoo merkkiä eikä sopivan löytäminen ole itsestään selvä homma. Enhän siis voi tietää etukäteen mikä merkki sopisi silloiseen tilanteeseen. On vain ostettava tuote ja toivottava, että se sopii hiuksilleni ja päänahkalleni. 
Pyrin säännöllisen epäsäännöllisesti käyttämään myös tehohoitoja mutta tähän aikaan vuodesta nämä saa unohtaa tyystin. Tehohoito tekee hiuksistani todella raskaat ja rasvaiset. Voihan toki olla, että vika on tuotteessa, ei vuodenajassa. 
Olen kovasti tykännyt Aussie sarjan shampoosta ja hoitoaineesta. Tuote tuli minulle tutuksi kummityttöni kautta joka kehui ko tuotetta. Niinpä kerran ostin sarjan shampoon ja hoitoaineen Stockmannin hulluilta päiviltä. Minusta tuotteet olivat hyvät perus pesuaineet ja riittoisat pitkällekin tukalle. 
Tänä syksynä ajattelin ostaa samaa sarjaa uudestaankin kun jäljellä oli vain tämä lähes tyhjä purnukka mutta päädyin katselemaan muitakin tuotteita ja törmäsin tähän vaaleille hiuksille tarkoitettuun sarjaan.
John Friedan Sheer Blonde sarjaan kuului kolmea eri tyyppistä shampoota ja hoitoainetta. Yksi oli keltaisuutta poistavaa eli ns. hopea shampoota, yksi oli kirkastavaa ja kolmas oli vaalentavaa. Minä päädyin ostamaan tuon kirkastavan tuotesarjan. Pullon koko on 250ml eli ihan hyvän kokoiset putelit, ja hintaa muistaakseni jotain 10€ hujakoilla eli ei mikään kovin kalliskaan. 
Mikä parasta, tuote on riittoisa, pesee hiukset puhtaan tuontoiseksi eikä jätä hiuksia raskaan oloiseksi. Eli ainakin toistaiseksi olen ollut tyytyväinen ja pään raapiminen jääköön toisten vaivaksi. 
Onko teillä saman tyylisiä "ongelmia" joko hiuksiin tai johonkin vastaavaan liittyen, tai antaa vinkkiä hiusten hoidolle?

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -