TALVINEN RUKA

perjantai 6. joulukuuta 2013Saavuimme tänään Rukalle viettämään viikonloppua. Todellinen ja alkuperäinen syy tänne tuloon on se, että pojalla on huomenna peli Kuusamossa ja päivä mukin ajo Kuusamoon olisi aika raskas reissu. Rukallahan on mukavaa siitähän ei pääse mihinkään. Tekemistä riittää ihan koko perheelle ja kovasti Ruka on muuttunut ja kasvanut muutamassa vuodessa. 
Pojalle luvattiin yhtenä iltana laskettelua ja hyvän sää vuoksi päätimme viedä hänet rinteeseen tänään. Osa pelikavereistakin oli jo saapunut tänne tänään ja näin ollen kavereita rinteeseen löytyi helpolla. Tyttären kanssa hurjasteltiin pulkkamäessä ja nautittiin kaakaosta varpaiden ollessa jo aika kohmeessa. 
Kuten jo sanoin, tekemistä löytyy jokaiselle. Rukalla on keilahalli sekä alle 12-vuotiaille hoplopin tyyppinen leikkipaikka, huomattavasti pienempi versio kylläkin mutta hyvin lapset on siellä viihtyneet. Hiihtoladut on hyvässä kunnossa ja niitä on niin moneen makuun ja pituuksiakin joka lähtöön että ei muutakuin sukset jalkaan ja ladulle. Omia varusteita ei tarvitse omistaa sillä vuokraaminen onnistuu kyllä vempaimelle kuin vempaimelle. Jos saan suositella kivaa ruoka- ja illanvietto paikaa, on minun suosikkini Colorado niminen ravintola. Palvelu ja ruoka on hyvää sekä baarin puolella soi monesti iltaisin live-musiikki. Suosittelen. Putiikkeja löytyy moneen lähtöön joissa lähinnä myydään merkki tuotteita ja suurimmaksi osaksi tottakai lasketteluun ja ulkoiluun sopivia varusteita. Hinnat aika huimia kylläkin. 
Kesällä Rukalle kannattee ehdottomasti myös tulla. Maisemat on aivan uskomattomat. Voi kävellä karhunkierroksella tai kokea uskomattoman mahtavan koskenlaskun tai vuokrata vaikka polkupyörän tai ihan mitä vain, eli ei siis vain talvimatkailua vaan ehdottomasti myös kesälle/syksyllä. Kuten varmaan huomaatte, olemme käyneet täällä aika useasti. Jos voittaisin lotosta paljon rahaa, ostaisimme varmaan oman loma-asunnon täältä. 
Talviset terveiset siis Rukalta. Mukavaa itsenäisyyspäivää koko Suomelle.
Muistattehan, että arvontaan voi osallistua sunnuntaihin saakka täällä.

2 kommenttia:

  1. Ja kesäkelkkamäki :). Sitä ei saa unohtaa

    VastaaPoista
  2. No olet oikeassa, se on kyllä mukava kokemus.

    VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -