1560 KALORIA, VIISI POLTETTUA SAVUKETTA JA KOLME DRINKKIÄ, EI YHTÄÄN PUHELUA MARK DARCYLTA

maanantai 27. tammikuuta 2014

Kuulostaako kenestäkään tutulle rimpsulle? Ihana Bridget Jones on täällä taas. Meidät aikoinaan toisiimme tutustutti rakas ystäväni jonka kanssa jaoimme opiskeluaikana lähes kaiken, kaiken muun paitsi miehet ja vuoteen. Tuo hulvattoman ihastuttava Bridget, aina töpeksi asian kuin asian, haaveili komeasta juristista ja aloitti terveellisen elämään uudestaan joka aamu. 
Joulun alla kuulin, että Bridget seikkailee uudessa kirjassaan nimeltä "Bridget Jones, Mad about the boy". Tuon minä toivon pukilta lahjaksi, ajattelin samantien, hetken kuluttua päädyin järkevämpään ratkaisuun. KIRJASTO. 
No melkein ehdin unohtaa koko kirjan ja sen hulvattoman hauskan sankarittaren ystävineen. Tytsykän kanssa kävimme viime viikolla kirjastolla hakemassa kasan lastenkirjoja ja kerrankin muistin jotakin silloin kuin kuuluukin muistaa. Hieman epäröiden kysyin kirjastotätiltä kuinka pitkä olisikaan jono tuohon kirjaan ja olin valmistautunut jonottelemaan kevään verran. Kirja saapui minulle kahdessa arkipäivässä ja nyt se on minulla. Pitkälle emme ole vielä Bridgetin kanssa seikkailuissamme päässeet kun nämä illat on mitä ne nyt onkaan. Jo aikaisempiin kirjoihin uskollisena Bridget taistelee miesongelmiensa kanssa ja mukaan kuvioihin on tullut omat lapset ja kaikkien äitien painajaisuni; täit. Oliko ne nyt pakko sotkea tähänkin mukaan, kysyn vaan?? Ei Bridgetillä kuulu olla lapsia, täistä nyt puhumattakaan. Sehän on ikisinkku. No sen pidemmälle en kirjassa ole päässyt ja veikkaanpa, että lukeminen nykyään on hitaampaa kuin silloin kuin luin ne ensimmäiset kirjat. 
En voi kutsua itseäni himolukiaksi mutta tykkään silloin tällöin uppoutua romanttisten hömpän pömppä kirjojen pariin. Sama pätee leffoissa. 
Taidanpa siis toivotella ihanaa iltaa ja käpertyä huovan alle lukemaan. 


4 kommenttia:

 1. Hömppäkirjat ovat ihanaa luettavaa, lukemiseen saattaa kestää minullakin useampi viikko tai kuukausi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, syksyllä luin useammankin höppäkirjan ja työkaverilta lainasin viime talvena Carrien nuoruusvuodet ja mikähän se toinen olikaan, sekin oli tosi hauska kirja. Harmi kun aikaa nykyään lukemiseen jää bähän, tai toisaalta luenhan paljon blogeja :)

   Poista
 2. Tuo Bridget on niiin hauska ja ihana! Elokuvatkin voi katsoa monta kertaa...On ne vaan niin hauskoja! Mukavia lukuhetkiä sulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä muuta sano, todella huippu tyyppi. Samanlainen koheltaja kuin minäkin :). Juu elokuvat voi katsoa aina vain uudestaan ja uudestaan, niinkuin Sinkkuelämää elokuvatkin.

   Poista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -