BLOGEJA

tiistai 14. tammikuuta 2014

Blogeja ja bloggaajien ajatuksia on mukava lukea. Toisten blogeja lukiessa tuntuu kuin se toinen kirjoittaja olisikin itselle kovasti tuttu ihminen. Mukava lukea mitä heidän päiväänsä kuuluu, mitä on puuhattu lasten kanssa, millaisia uuden vuoden suunnitelmia kenelläkin on ja niin edelleen. 
Itse mietin blogin perustamista todella pitkään. Eka ajatus omasta blogista heräsi tosi kauan aikaa sitten mutta hautasin sen hyvin nopeasti. Pikku hiljaa se ajatus on sieltä noussut esille ja hyvin varoen päätin aloittaa oman blogin. Olen tykännyt kovasti bloggaamisesta, ainoa haaste on ollut kuvien ottaminen. Tuntuu, ettei niistä koskaan tule hyviä ja itse näytän kuvissani aivan oudolta ja joku on muka aina pielessä. 


Tällä hetkellä mielenpäällä on löytää se blogi joka tuntuisi aivan näköiseltäni tai jos ei näköiseltäni niin siinä kuitenkin olisi sitä jotakin. 
Tällä en siis tarkoita ettenkö tykkäisi kovastikin jo seuraamistani blogeista, tykkään todellakin. Yksi blogi mitä seuraan on hyvän ystäväni blogi, sitä on kiva lukea ja kuulla mitä ystävälle kuuluu kun emme välimatkan vuoksi näe useasti. Toisen blogin kuulin ystävältäni ja siinä kerrotaan kosmetiikasta ja kosmetiikkahan on itsellänikin lähellä sydäntä. Blogi jota olen seurannut ehkäpä pisimpään on entisen työkaverini blogi jossa kerrotaan arjesta pienten tyttösten äitinä sekä hänen pukeutumisestaan josta tykkään kyllä todella paljon. Blogi jota olen juuri alkanut seuraamaan on Oululaisen äidin pitämä blogi joka on hyvinkin saman tyylinen kuin minulla, tykkään siitäkin kovasti. 
Nyt siis haluaisin kovasti löytää uusia ihania blogeja joiden lukemista odottaisin innolla. Nyt haluaisinkin vinkkejä teidän suosikki blogeista, mikä on se juuri sinun lemppari blogi, juuri se blogi jota suosittelisit minulle tai kenelle tahansa. Kuulisin niistä mielelläni. 
Pakkasterkuin Oulusta. 

10 kommenttia:

 1. Mä tykkään kovasti seurata eri treeni blogeja, suprise :D mutta luen mä aika paljon äitiysblogeja myös ;) Fitfashion.fi ja Kideblogi.fi portaalien alta löytyy minusta monta hyvää!

  Ja kuule käyppä katsoon mun tämän päiväset kuvat :D :D :D No ei se ole niin justiinsa :D

  - Kaisu

  http://eveliinat.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Hahaa ihania treenikuvia ja osa hieman rakeisia mutta salilla ei ehkä valaistus ole paras, ei ainakaan meidän salilla. Mie oon kyl aika kova skitsoileen noiden kuvien kans. mikään kun ei kelpaa.
  Kiitos vinkeistä, miepä käyn noita katsomassa :)
  Ihania treenejä ihana Kaisu <3

  VastaaPoista
 3. Jospa keksisit itsesi näköisen blogin, etkä matkisi suurta osaa jutuistasi muista blogeista. Kun katsoo tuosta sivupalkista, mitä blogeja luet, niin aika paljon on kopioitu juttuja sieltä.. Esim. tämän blogin ulkoasu kuvineen....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moni blogi on toisensa näköinen, blogeja on vaikka ja kuinka. Monesti jutut ovat samoja ja ulkonäkö ja kuvat saman tyylisiä. Blogit ovat silti kaikkien omia ja itse tekemiä. Jos sinua anonyymi ei miellytä tämä blogi niin eihän sinun tänne tarvitse tulla. Tämä blogi on juuri Nannin näköinen! Tällainen hyväntuulen blogi :)

   Poista
 4. Minusta blogi on ihana. Luen sitä päivittäin tai aina kun uutta kerrottavaa on ollut. Eiköhän jokainen tee blogistaan juuri sen näköisen kun itse haluaa ja tuskin on maailmassa kahta samanlaista blogia! Tottahan se on että aivan varmasti samaa löytyy, mutta sehän kertoo vain kiinnostuksen kohteista, seuraa niitä blogeja joiden elämä on ehkä samankaltaista kun oma. Jos minä laittaisin blogin, se kertoisi kakuista ja ruuan laitosta ja kuinka monta sellaista on maailmassa, veikkaan että on aika monta! Minusta blogi on aivan kirjoittajansa näköinen!!! Kiitos NANNI ihanasta iltasadusta <3

  VastaaPoista
 5. Kiitos palautteista, sekä hyvistä että vähemmän hyvistä ja etenkin niistä hyvistä. Maailmahan on täynnä samanlaisuutta, oli sitten kyse blogista, vaatteista, sisustuksesta tai mistä tahansa, siitähän ei pääse mihinkään. Omistan varmasti monet farkut jollaiset jollakin jo on ja monta muuta juttua. Itse seuraankin juuri niitä blogeja joista tykkään tai jotka on oman näköisiäni ja kun aikansa samoja blogeja lukee niin mieltymykset tiettyihin asioihin jää mieleen. Hieman varoen julkaisinkin tuon bannerikuvan viikonloppuna sillä ajatuksen siitä sain tietystä suosikki blogistani mutta mielestäni kuvani onnistui ihanasti ja otin riskin. Huonosti kävi.
  Muuten en voi olla kanssasi samaa mieltä muun blogini jutuista. Asiat joista kirjoitan tulee omasta elämästäni, mielenkiinnoista ja tykkäämisistä. Räpsin kuvia jutuista jotka sillä hetkellä siinä on sopivasti tarjolla. Varmasti moni on postannut kynsilakoista, lapsista, koirista, vaatteista, sisustuksesta jne, siitä ei pääse mihinkään ja aihetta mistä kirjoittaa ettei siitä joku olisi jo kirjoittanut ei ole, eli nämä blogit olisi tyhjiä jos samasta aiheesta ei saisi kirjoittaa toista kertaa. Mutta jotta kenenkään mieli ei tästä enempää huononisi voin vaihtaa bannerikuvani toiseen kunhan saan otettua jonkun mieluisan, se että onko sellainen jo jollain, en voi luvata. Toki jos blogini ulkoasu ja tekstit ei jotain miellytä, miksi sitä pitää seurata?
  Kiitos ihanasta kommentista, kiva kuulla, että blogini on iltasatusi :) ja et olekaan ensimmäinen joka sanoo, että blogini kuulostaa juuri minulta, ne jotka minut tuntee muutenkin kuin blogin kautta, tietävät millainen olen.
  Jatkossakin kuljen samoissa farkuissa mitkä jollain muullakin varmasti on.

  VastaaPoista
 6. Pahamaineinen ISO-hoo22. tammikuuta 2014 klo 18.55

  Go girl <3

  VastaaPoista
 7. Sydäntä lämmittää nämä ihanat kommentit. Ja ihmiset jotka uskaltavat kirjoittaa nimellä tai nimimerkillä <3

  VastaaPoista
 8. Jatka vain samalla linjalla, luulen että tämä on juurikin sinunlaisesi blogi vaikken tunnekaan sinua :) Oikeasti mukavia ja mielenkiintoisia juttuja,kiva ulkonäkö lueskelen näitä pikkuhiljaa,vasta kun olen löytänyt blogisi:) Itse pidän blogeista missä on juttua retrosta,kirppistelystä ja muumeista,mutta myös vaatteet,laukut yms kiinnostaa; ketäpä naista ei kiinnostaisi ;) Mukavaa viikonalkuja sinulle Nanni!

  VastaaPoista
 9. Kiitos Päivi, todella mukava kuulla, että olet tätä mieltä blogistani. En muistanutkaan, että tässä postauksessa sain todella rankkaa palautetta blogistani ja sillä hetkellä kovasti mietin lopettamista, onneksi olen jatkanut sillä olen saanut paljonnihastuttavia blogi-ystäviä joiden blogeja on mukava lukea sekä heidän jättämiään kommentteja. Tarvitsin tuolloin tukea sillä tuon ikävän palautteen saaminen tuntu todella masentavalta. Onneksi keskustelu erään ison bloggaajannkanssa antoi tarmoa jatkaa eteenpäin. Tokihan teksteissä ja kirjoituksissa tulee samanlaisuutta kun blogeja on niin paljon. Itse kirjoittelen aika laidasta laitaan, kirppis aiheistakin kirjoitin joku aika sitten, Muumi aihekin on tulossa kun saisin kuvat otettua. Minusta on kiva kirjoittaa laajasti aiheesta kuin aiheesta. Laukut, kengät ja muu naisellisuus on lähellä sydäntä ja niistä on aina ihana kirjoittaa. Kiitos Päivi todella paljon ihanasta kommentista ja mukavaa kun olet tullut lukijakyselyssä. Minäkin piipahdin sinun puolellasi, mukavia juttuja löytyy myös sieltä. Ihanaa viikkoa.

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -