EI KAHTA ILMAN KOLMATTA

keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Mistähän se johtuu, että yleensä kun kotona joku menee rikki, se saa kaverikseen toisenkin särkyneen tavaran. Yleensä se hajonnut juttu on sellainen mikä pitää korvata tai korjauttaa mahdollisimman pian. Meidän taloudessa hajosi perjantaina "hyvä ystäväni imuri" kesken siivouksen, ja jäljellä oli vielä ne pahimmat roska paikat eli keittiö ja kodari. Muutamia viikkoja tuo masiina sammuili itsestään ja aina kuvittelin johdon olevan huonosti seinässä mutta totuus paljastui perjantaina. Voi harmistuksen kevät. En voi väittää tykkääväni siivoamisesta, mutta siisti koti on minulle kyllä super tärkeä juttu. Mielummin kaivan tuon meluavan rakkineen esille kaapista, kuin väistelen murusia lattialta. 
Koska olin ollut masinaani erittäin tyytyväinen alusta saakka, en ollut missään vaiheessa ajatellutkaan, että millaisen imurin itselleni haluaisin. Montakaan hetkeä emme puolisoni kanssa miettineet, että millainen olisi uusi imuri vaan pelko selkärangassa menimme nettiin katsomaan löytyisikö samaa imuria enää mistään. LÖYTYI. Uudistettu versio, hieman tehokkaampi mutta muuten sama huuveri. Toki kurkkasimme muutamaa muutakin mallia ja merkkiä mutta palasimme tuttuun ja turvalliseen. 
Eilen kun tulin töistä kotiin, oli tuo uusi perheenjäsen odottamassa innokasta kokeilijaa. Ihme ja kumma, en ollutkaan se joka sitä ensimmäisenä testaili. Poika tarttui pyytämättä (käskemättä) imurin varteen ja kuulemma imuroi matotkin mennessään. 
Sen verran innokas olin tuosta uudesta kapistuksesta, että työkaverit katsoivat intoiluani hieman hitaasti ja sain kutsuja siivoamaan yhtä jos toistakin kotia. Kiitos ei. 
Pähkäilimme työkaverini kanssa, mikä olisi se kodinkone jonka rikkoutumisesta ei tarvisi ihan heti ryhtyä toimeen. Minun valintani oli astianpesukone sekä televisio. Ilman niitä pärjäisin hetken ihan hyvin. Jääkaapin sekä hellan hajoaminen taas olisi niitä jotka vaatisivat aika nopeaakin toimintaa. 
Toinen ei nyt niinkään hajonnut juttu mutta mahdottomasti lompakkoa vaativa asia oli auton huolto, joka sitten toi mukanaan muutaman hajonneen osan ja lisäkustannuksia. Toivon todella, että tuo kolmas hajonnut juttu oli tänään töissä hajonnut kone joka aiheutti paljon päänvaivaa. Tänne kotiin en kaipaa enempää hajonneita juttuja. 
Philips Performer

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -