HAAVEISSA VAINKO OOT MUN?

sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Sisustuskärpänen, monelle naiselle tuttu suristelia, iskee aika ajoin ja silloin tuntuu, että nyt on pakko tehdä jotain. Kotimme on reilu neljä vuotta vanha ja ainahan sitä on jotain pientä remppaa tai sisustamista. Päällimmäisimpänä ja tärkeimpänä olisi pesuhuoneen lattian vaihto. Sen suurempia selittämättä voin vain sanoa, että lattia on rakennuttajan jäljiltä pahassa jamassa ja kun kyse on tilasta missä on kosteaa pitäisi toimia nopeaa. No ei siitä sen enempää. 
Tummanpuhuva makuhuoneemme on häirinnyt silmääni jo todella pitkään ja haluaisin pistää tuon huoneen kokonaan uusiksi seiniä myöten. Hieman jo selailin netisä ikeasta askoon ja iskuun ja muutamaa muutakin liikettä enkä oikein mieluisaa sänkyä löytänyt. Mitään hienoa ja ihmeellistä en kaipaa, ainoa kriteeri olisi valkoinen runko eikä jalkopäätyä. No asiaahan jo hieman esittelin miehelleni joka ei aina niin innokkaana sisustus asiaan lämpene mutta jostakinhan sitä on hyvä aloittaa. 
Se taitaa siis olla kevät joka tuon kärpäsen laittaa tässä talossa lenteleen.

Kuvat otin ystäväni kotoa. Tuo ylempi teksti on varsin hauska mutta niin totta. 
Miten teillä muilla? Sisusteletteko ahkeran tasaiseen tahtiin ja onko tietty aika vuodesta kun sisustus into iskee?

4 kommenttia:

 1. Todella hauska teksti eteisessänne :) Portailla on kauniisti asetetut lyhdyt! Meillä ei pysyisi noin kauniisti...Pojat meinaan aina potkii palloa niin, että monikaan lyhty ei ole meillä säilynyt ehjänä...Harmi... Meillä on tehty pientä remppaa, mutta meidän talo onkin jo kohta 9 vuotta vanha eli ei ihme ollenkaan :) Harmi, kun remppaaminen maksaa :(

  VastaaPoista
 2. Harmi kun noi kuvat on vain ystäväni luota, ottaisin kuvassa olevat lyhdyt portailleni milloin vain. Meillä taitaa olla sama "ongema" että lyhdyt kärsisi pikaisesti lätkää pelaavan poikani touhuiluissa.
  Sisustaminen on kyllä karsean kallista puuhaa vaikka toki pikku juttuja saa edullisesti ja ainahan voi sisustaa moneen hintaan. Itse suosin tässäkin asiassa järkevää ratkaisua. Raha ei ole aina se mikä puhuu. Ihanaa alkavaa viikkoa :)

  VastaaPoista
 3. Kyllähän se sisustusinto aina vähähän aaltoilee. Perinteisesti minulla on syksy sellaista sisustamisen sesonkiaikaa. Kesällä ei yleensä ehdi/ jaksa, kun on pihahommat ym. Itsellä on nyt kotona hirveä hajotus, kun tuli aloitettua huonekalujen siirtely -projekti ajatuksella, että hankitaan samalla jotain uutta. No, kirjahyllyt ym. kyllä tyhjensin ja osan kalusteista siirtin, mutta sitten alkoi mieli muuttua... :D Ostosuunnitelmat meni uusiksi, enkä enää olekaan varma mistään! Minusta sisutamisessa on monesti haasteena kokonaisuuden suunnittelu - varsinkin jos esim. taloudellisista syistä pitää toteuttaa vaiheittain. Ja kun omat mieltymyksetkin tuntuvat elävän ja muuttuvan matkan varrella! Pitäisi päästä sopusointuun edes itsensä kanssa! ;) Sitä se teettää, kun ei ole selkeätä visiota, jota sitten vain suunnitelmallisesti toteuttaisi. Onneksi varsinaisia remonttitarpeita meillä ei vielä ole - remointoinnin noviisina olisin ihan hukassa esim. kylppäri- tai keittiörempan kanssa! Mutta ihanaahan se sitten on, kun tulee valmista ja jos lopputulos on mieleinen. - MY

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, itselläkin kesä on pyhitetty pihahommille ja muutenkin ulkona oloon. Hyvä jos silloin tällöin muistaa imuria kesän aikana kotona näyttääkään.
   Olisi kyllä ihana kun voisi rahallisesti toteuttaa omat suunnitelmat juuri silloin kun ne mieleen juolahtaa mutta yleensä ainakin meillä joutuu tuumailemaan ja harkitsemaan asioita rauhassa ja sinä aikana yleensä ne omat suunnitelmat selkiytyvät. Tai sitten ei. Nyt uskoisin että tiedän mitä makkarille haluaisin tehdä mutta odottelen tovin sitä lottovoittoa :D
   Keittiöön meillä olisi haaveena uusi hella uuni systeemi vanhan perinteisen hellan tilalle ja tarjouksetkin eri liikkeistä kyselty mutta yllättävää kuinka noi remontit vaatii suurta ja antavaa lompakkoa.
   Huonekalujen paikkojen vaihtelu on lemppari puuhaani ja sillä saakin aina hetkellisesti uutta ilmettä ja jos kaapista löytyy vaihtoverhot niin näillä kahdella saa minusta jo kummasti piristystä huoneeseen.

   Poista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -