HUUSHOLLISSA

keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Niinkuin jo aikaisemmin pähkäilinkin, kevät on innokasta sisustamisen aikaa. Olen katsellut kevääksi/kesäksi hieman väriä verhoihin ja tyynyihin mutta vielä en ole mieluisaa löytänyt enkä kyllä suuremmasti etsinytkään. Tällä hetkellä meillä on aika paljon valkoista ja ruskeaa ja eräästä blogista sain kivan neuvon yhdistää  tylsiinkin väreihin hieman piristystä. Kivan väriset kuosit jo löysinkin Jotexin kuvastosta mutta verhot olivat kyllä aika pitsiset joten etsintä jatkukoon. Makkarin sisustushaave edelleen kovasti mielessä, lottovoittoa siis odotellessa. Mutta miltä meillä näyttää tällä hetkellä?

Olohuoneesta
Keittiöstä päin eteinen ja olkkari näyttää tältä
Täällä meillä kokkaillaan.

Eteisestä pääsee kaikkiin kolmeen makkariin.

Että tallaista muutamissa huoneissa. Lasten huoneet olikin esillä jo syksyllä ja jos joskus pääsen meidän makkarin kimppuun niin sitten laitan sieltä kuvaa. Ikeassa olisi kieltämättä kiva päästä käymään pitkästä aikaa mutta tällähetkellä ei reissua Ruotsin puolelle ole suunnitteilla. 
Huomaan tosiaan sisustaneeni aika yksiväriseksi ja nyt aion kyllä hieman lisätä väriä huusholliin piristykseksi mutta maltilla. 
Ihanaa pakkasviikkoa, tämä lähtee nyt salille :)

4 kommenttia:

 1. Illalla kävin jo kommentoimassa täällä, mutta viesti hävisi johonkin. Uusi yritys. Teillä on kaunis koti! Ihania sisustus yksityiskohtia, kuten kynttilälyhdyt. Niin ja ihanan siistiä! Meillä ei koskaan pysy talo tuossa kunnossa...Mukavaa alkavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Miekin olen huomannut, että kommentit joskus katoaa taivaantuuliin ja moni on sanonut samaa. Mistähän tämä johtuu. Kiitos, olkkariin olen tyytyväinen ja tyttären huoneeseen, muualle voisin tehdä muutoksia. OI ei älä luulekaan että meillä pysyisi koti noin siistinä. Tuossa alkuperäisessä olohuone kuvassa on alakulmassa kaamee kasa legoja jotka jouduin rajaamaan pois :) Suurimmaksi osaksihan sitä on kaaosta joka nurkassa.
  Ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Minäkin kommentoin jo eilen, mutta ilmeisesti sekin on hukkunut. No uusi yritys!

  Voi miten harmooninen ja kaunis sisustus teillä onkaan! Tuo olohuoneen tapettiseinä on todella tyylikäs!
  Myös minä itse tykkään sisustaa maanläheisillä ja "neutraaleilla" väreillä, valkoisella, puulla ja ruskean sävyillä (mutta meillä ei todellakaan ole noin harmoonista kuin teillä!). Neutraaliin sisustukseen on helppo tuoda vähän uutta ilmettä ja ripaus väriä vaikkapa tekstiileillä, esim. sesongin mukaan.

  Keväällä haluan lisää väriä ja kirkkautta, joten odottelen parhaillani paria postimyyntipakettia, joissa on vaalean turkoosin värisiä tekstiilejä keittiöön (verhokappa ja kaitaliina) sekä olohuoneeseen (sohvatyynyt). Vähän jännittää miten käy, sillä olen vierastanut sinistä sisustusvärinä... Parina aikaisempana vuonna kevään lisäväri on ollut vihreä. Mutta tänä vuonna kokeillaan siis vaaleaa turkoosia/ minttua! - MY

  VastaaPoista
 4. Kiitos ihanasta kommentista MY. Tuon olohuoneen tapetti ajatuksen sain aikoinaan Inno ohjelman Marko Paanaselta (ohjelmasta siis). Siinä se tapetoi paksulla raitatapetilla joka oli tosi ihana ja tuosta tapetista olen kyllä itsekin tykännyt tosi paljon. Se tuo jotenkin huipusti esiin valkoiset kalusteet.
  Juuri tuo hyvä puoli suht neutraalissa sisustuksessa onkin, että siihen voi yhdistellä muita värijä oman innostuksen mukaan.
  Oi, mistä löysit ihania verhoja, olen niitä koittanut metsästää. Jotexilla olisi tosi ihanan väriset verhot ja tyyny joita ajattelin värin puolesta olohuoneeseen mutta verhojen röyhelöt oli minulle ihan liikaa. Keittiöön olen pari vuotta sitten ommellut turkoosit sivuverhot jotka tällä hetkellä on makkarissa. Ne on ihana väripilkku muuten värittömässä huushollissa.
  Siis harmi, kommentit katoilee jonnekin. Syksyllä oli samaa hommaa ja muutamilla muillakin blogeilla oli tuota samaa ongelmaa ollut.
  Sininen oli joskus minun ehdoton lemppis väri enkä ole siitä aikoihin tykännyt ennenkuin kurkkasin blogiin "kirpparikeijun kotona". Sinistä sopivassa suhteessa siellä täällä ja voi että näytti hyvältä. Itsekin mietin, että ostanko sinustä vai olisiko joku minunvihreän/turkoosin tyylinen. No nähtäväksi jää.
  IHanaa viikonloppua.

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -