HYVÄ MYYJÄ

torstai 16. tammikuuta 2014

Olin eilen koulutuksessa jossa kerrottiin kuinka myydä paremmin, kuinka toimia myyntitilanteessa tai kuinka ei tulisi toimia. Siellä käytiin läpi eri ihmistyyppejä ja kuinka näiden kanssa toimitaan myyntitilanteessa. 
Moni varmaan muistaakin, etten ole ammatiltani myynnin kanssa missään tekemisissä vaan työskentelen terveydenhuolto alalla. Olen muutama vuosi sitten lähtenyt mukaan edustamaan kauneus ja hyvinvointi tuotteita joihin itse olen hurahtanut ihan sata nolla. Alunperin mukaan lähdin lasteni vuoksi kun sain näistä tuotteista apua heidän atoppiseen ihottumaan. Pikkuhiljaa löysin paljon ihania tuotteita myös omaan käyttöön ja siitä innostuin, että miksipä en kertoisi näistä tuotteista myös muille. Eli tällä tiellä ollaan, ihanien tuotteiden keskellä, käyttäjänä ja edustajana. 
No eilen tosiaan saimme aivan mahtavan koulutuksen huippu ammattilaiselta kuinka toimia.
Hyvä myyjä on iloinen, luotettava, rehellinen, nöyrä, helposti lähestyttävä jne… No ihan tosi, tuollaistahan sitä itsekin haluaa asiakaspalvelialta. 
Mekko Esprit, Huivi Pieces, Laukku Gucci, Kello Tommy Hilfiger, kengät ?


"Toiset tuovat iloa tullessaan, 
toiset vasta lähtiessään."

Hauska lausahdus, mutta eikös tuo ole aika totta. 
Aika hyvillä mielin lähdin koulutuksesta pakkaseen. Sain mielestäni tosi kivoja vinkkejä omaan työhöni. Nyt pääsen nauttimaan kolmen päivän vapaasta ja tarkoitus olisi jälleen kaivella kamera esille ja saada aikaiseksi edes yksi hyvä otos. 
Ihanaa viikonloppua kaikille. 

1 kommentti:

  1. Nuo hyvän myyjän tuntomerkit pitää kyllä paikkansa! Ihana huivi sulla :) Ihanaa viikonloppua myös sulle!

    VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -