KARKKIHYLLYLLÄ

maanantai 6. tammikuuta 2014

Sain pukilta ESSIEN kynsilakan jonka kylläkin kävin vaihtamassa siitä syytä, että lakan väri oli aikalailla sama kuin syksyllä ostamani OPI.n lakallakin. Lakan vaihto onnistui ongelmitta kaupan puolesta mutta siellä uutta lakkaa valitessa iski karkkihylly ongelma. En osannut päättää uuden lakan väriä. Vaikka kotona olinkin päättänyt, että lakka saisi olla aika kirkkaan punainen, en ollutkaan enää stokkalla yhtään varma asiasta. Essiellä on valtava valikoima ihanan värisiä lakkoja niin koitapa niistä ostaa vain yksi. 

No hieman epäröiden valitsin lakan nimeltä "forever yummy" ja mietin, että olikohän tämä sittenkään hyvä päätös. No onneksi edessä oli pidennetty viikonloppu ja päätin ilahduttaa itseäni uudella lakalla. "Jestas mikä väri" ajattelin mutta yllätyksekseni olen väristä kuitenkin tykännyt. 
Aikasta punainen, vai mitä? Ja varpaissahan saakin olla väriä. Uuden lakan osto jo siintää mielessäni mutta se saa nyt odottaa. 
Huomenna taas arki koittaa ja lakat saa sormista lähteä. Yllättävää kuinka haastavaa kirkkaan lakan laitto ja poistaminen onkaan, sillä sotkee aika lahjakkaasti. No harjoitus tekee mestarin. 

2 kommenttia:

  1. Kauniin värinen kynsilakka! Piristää näin talvella :) Minunkin pitäisi kokeilla Essien lakkaa, koska sitä en ole vielä ehtinyt kokeilla. Kestääkö Essien lakka kynsissä pitkään?

    VastaaPoista
  2. Itsekin näin "alkujärkytyksen" jälkeen tykästyin väriin. Tämä Essien sekä OPI.n lakat vaikuttavat edullisempiin lakkoihin verrattuna tosissaankin paremmilta monellakin tavalla mutta kun kyse on noinkin tummasta sävystä niin näkyy todella nopeaa kun kynnen kärjestä on lakka lohkeillut. Nämä lakat esim levittyvät tasaisesti sekä yksi kerrosta lakkaa riittää ja kun käyttää lakan päälle topCoat.ia eli päälylakkaa niin sehän aina pidentää värilakan kestävyyttä. Itse en töissä saa käyttää lakkoja joten minulla nämä jää aina joka tapauksessa kahden päivän mittaisiksi iloiksi. Suosittelen kuitenkin ostamaan ihan kumman merkin lakan tahansa, todella ihania. Nyt haaveena on OPI.n lakka nimeltään Princesses rule, sen ostan seuraavana.

    VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -