PALA PALALTA

tiistai 7. tammikuuta 2014

Nomination taitaa olla kaikille jo kovinkin tuttu juttu. Itselläni tuo rannekoru on ollut jo monen monta vuotta ja jossain vaiheessa se unohtui kaapin perukoille makaamaan. Suuremmasti ei omaan koruuni ole paloja saanut kerrytettyä mutta eipä se haittaa. Meidän perheestä nomination löytyy myös molemmilta lapsilta ja aivan mainio lahja ideahan tuo koru paloineen päivineen onkin. Siitä kun saa jokainen niin oman näköisen, että sopii kivasti sukupuoleen katsomatta ja vauvasta vaariin kaikille. Kesällä ostin lahjaksi tuon korun kastelahjaksi kummityttärellemme, siihen on kiva kerätä paloja vuosien varrella ja kun lapsonen on isompi on hänellä jo valmiina koru odottamassa. Menneenä viikonloppuna veimme kyseisen korun 4-vuotis lahjaksi pikku prinsessalle. Eli aika ihana lahja ihan kenelle tahansa. Itse katselin nomination uutuutta joulun alla eli  nahkaista ranneketta johon sai myös koristeeksi jonkin laisen palasen mutta mielestäni tämä yhdistelmä oli ihan liian kallis. Pukkihan toi ehkäpä vielä paljon ihanamman nahkakorun kuin tuo nominationin koru, mutta makukysymys. 
Millainen on sinun nomination? 
2 kommenttia:

  1. Siis todella kaunis nahkarannekoru! Kesälläkin tosi nätti, jos sattuu iho olemaan ruskettunut :) Osaatko sanoa tämän rannekorun merkkiä? Onko kuvat otettu uudella kameralla? Hyviä kuvia :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, itsekin tykkää tuosta korusta todella paljon. Se on ostettu Oululaisesta Romeo&Julia liikkeestä ja merkistä ei siis mitään tietoa. Se on värjättyä nahkaa. Kuvat on otettu vielä vanhalla kameralla. Uutta vasta harjoittelen käyttämään ja tuottaa kieltämättä pienoista tuskaa, mutta jospa sitä pikkuhiljaa oppisi käyttämään.

    VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -