PARANTAMISEN VARAA

perjantai 17. tammikuuta 2014

Alun perin kun perustin omaa blogia, tein ulkoasun sellaiseksi, että tällä päästään alkuun ja viilaillaan sitä sit myöhemmin lisää. Koko ajan olen miettinyt, että millainen ulkoasu olisi mieluinen. Nyt tein pieniä muutoksia mm. tekstiin, bannerikuvan vaihdoin ja jotain muuta ihan pientä. Kamerassa tuo bannerikuva näytti hyvältä mutta koneella se näyttikin jo aika rakeiselta, miksi. Eli ulkoasu tulee varmasti vielä muuttumaan kunhan saan tarpeeksi ajatuksia tulevasta ulkoasusta. 
Miltä tämän hetkinen blogini näyttää?

Olen saanut tänään nauttia vapaapäivästä ja olenkin taas koittanut ehtiä tehdä yhtä sun toista. Hetken ehdin käydä ulkona hiippailemassa kameran kanssa ja sain kyllä nappailtua muutaman aivan mahtavan kuvan. Nyt lasten kanssa katsomaan Voice of Finlandia. Ihanaa viikonloppua.

11 kommenttia:

 1. Minusta nyt on paljon parempi kuin aikasemmin! Kuva on jotenkin enemmän sinä ja fontti myös. Pikku hiljaa hyvä tulee! Ihanaa viikonloppua teille!

  //Kaisu

  http://eveliinat.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana Kaisu. Fontista tykkään itsekin tosi paljon mutta bannerikuva on kyl aika räpellys mutta kyllä se tästä.

   Poista
 2. Kivalta näyttää muutokset ! Ihana tuo otsikon fontti, määkin haluaisin, mutta en osaa vielä... ihania yulppaaneja ja valkkaria :) Vofia täälläkin katsellaan :)

  VastaaPoista
 3. Todella hieno uusi profiilikuva! Hyvin onnistunut kuva :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, pitkään olen muutoksia miettinyt mutta hitaasti ne aina tänne saakka tulee. Bannerikuvaan en vielä ole tyytyväinen mutta jospa se tuosta vielä kohenis, kuvanlaatu siis.
  Usko tai älä mutta tuon kuvan on ottanut meidän kuusi vuotias :)

  VastaaPoista
 5. Oho, onpa hyvä kuvaaja! Teilläkin on siis 6v., niin meilläkin :)

  VastaaPoista
 6. Juu 6 ja 10vuotiaat on meillä. Joskus sattuu että kuvat onnistuu mutta harvemmin kyllä. Lapsi ei oikein tahdon jaksaa kannatella järkkäriä eikä muutenkaan tietenkään osaa katsoa miten saa hyvän kuvan mutta tuohon kuvaan täytyy olla tyytyväinen.

  VastaaPoista
 7. Hyvälle näyttää :) melkeimpä joka päivä tulee luettua :)

  VastaaPoista
 8. Hei! Blogisi vaikuttaa kivalta, ja on mukavaa kun päivität blogiasi usein. Sinuna kuitenkin kiinnittäisin hieman enemmän huomiota tekstin oikeinkirjoitukseen, kuten esimerkiksi yhdyssanoihin. :)

  VastaaPoista
 9. Kiitos palautteesta. Tiedänkin tuon oikeinkirjoituksen "ongelmaksi", se on haastavaa, ainakin minulle.

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -