RUSETTI

perjantai 10. tammikuuta 2014

Iskihän se talvitauti tähänkin kroppaan. Eilen jouduin lähtemään töistä kotiin vähin äänin ja sohva on ollut läheinen tuttavuus nyt muutaman päivän. 
Uusi kamera muutti meille maanantaina, ostin sen käytettynä mutta hyväkuntoisena kaveriltani kaikkimitähalusin-blogin Karlalta. Hyvin vähälle käytölle se nyt sairastelun vuoksi on jäänyt mutta maanantaina ehdin räpsästä sillä muutaman kuvan. Haluaisin osata kuvata sillä jo ihan täydellisesti mutta ei meidän yhteistyö vielä mene ihan yksiin. Kuvailin lempparipaitaani ja se näyttää tältä. 


Vaatii siis vielä harjoittelua. Tykkään tuosta puserosta tosi paljon ja se olisikin minulla päällä aina jos vain mahdollista. Löysin sen vuosi sitten stokkan alesta ja mietin pitkään tulisiko minulla käyttöä tuollaiselle vaatteelle? Tuli. 


Pusero on läpikuultavaa kangasta ja sen alla on aika pakko pitää ohutta toppia, mutta muuten hennon yksinkertainen ja minusta tosi sievä. 

Jospa tässä pääsisi pian taas kameran kimppuun ja saisi pian laadukkaita kuvia. Seuraavana ostohaaveena on kameranjalustin. Se pelastaisi monta tilannetta. 
Ihanaa ja terveempää viikonloppua teille. 

2 kommenttia:

  1. Pusero on todella kaunis ja sopii sinulle hienosti! Pikaista paranemista sinulle!!!

    VastaaPoista
  2. Kiitos, itse tykkään sitä kyllä kovasti.
    Jospa tämä tauti tästä talttuisi. Mukavaa viikonloppua.

    VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -