SANO MUIKKU

perjantai 3. tammikuuta 2014

Yksi harrastuksistani on valokuvaaminen, kuvien puuhastelu ja kaikkea siltä väliltä. Syksyllä jo iski kova kamerakuume eikä se oikein ole mennyt ohi. Asiaa ei helpottanut se, että sain kokeilla eräissä juhlissa kameraa joka oli omaani tehokkaampi. Tällähetkellä minulla on canonin eos 1000D joka on ollut aloittelevalle järkkärin käyttäjälle ihan hyvä, mutta kun kuvaaminen on lisääntynyt ja taidotkin hieman karttuneet, ei se tunnu enää riittävän. Haaveena olisi saada uusi ja tehokkaampi. 

Canon eos 1000d
Syksyllä katselin Canon eos 6D.tä joka olisi kyllä todellinen unelma mutta syy miksi en ko kameraa hommaa on sen melkoisen korkea hinta. Joten tämä unelma jääköön unelmaksi joka totetutetaan lottovoiton jälkeen. 

Canon lens ef 50mm, kuva netistä

Tällä hetkellä tonnisessa canonissani on lisänä tuo 1.8 aukkokoon objekti jolla saa teräviä kuvia sekä läheltä, että kaukaa. Toki tuolla objektiivilla on lähes mahdoton kuvata isoja kohteita kun sillä ei voi zoomailla, mutta esimerkiksi muotokuviin se on todella hyvä. 

Koska raha on valitettavasti se joka ratkaisee tämänkin asian ja todellakin haluan/tarvitsen tehokkaamman kameran, olen ratkaissut ns. "ongelman" tekemällä kauppaa erään tuttavani kanssa joka on hommaamassa itselleen uutta järjestelmäkameraa.  Hänen tämän hetkinen järkkärinsä on omaani huomattavasti tehokkaampi ja tässähän minulla olisi hyvä tilaisuus päivittää kalustoani, vai mitä? Samalla saisin ostettua häneltä uuden objektiivinkin joka mahdollistaa paremmin kuvata esimerkiksi sisustus juttuja jne. 
No, jään hieromaan kauppoja ja kun kuvanlaatuni täällä blogissa paranee, olen uuden kameran onnellinen omistaja. 

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -