TOPPIKSISSA

maanantai 13. tammikuuta 2014

Ihan ensimmäiseksi pakko innolla hehkuttaa, että kymppitonnin lukia määrä tuli juuri täyteen. Aivan mahtavaa, kiitos kiitos kiitos. Toisillahan tuollaiset lukiamäärät täyttyvät varmastikin muutamassa päivässä mutta minulle tämä on nyt juhlapäivä :)
Viime viikolla saatiin vihdoin ja viimein Ouluun kunnon talvi, lunta ja pakkasta. Sain kuin sainkin eilen mieheni kanssani ulkoilemaan ja heti reippailtiinkin toista tuntia. Olipas kyllä mukavaa. Mukavaa oli kuulla myös siipan suusta, että kivaa oli ja tavaksi voisimme tuon ulkoilun ottaa. No todellakin. 
Tyttären uimakoulu jatkui ja nuhanenä on edelleen nuhanenä. 
Poika aloittu joululoman jälkeen täysin uudessa koulussa ja minä hieman olen haaveissani miettinyt, että saisikohan vanhalta koululta ostaa pulpetteja. Siinä olisi lapsille kivat pöydät askarteluun ja muuhun puuhaan. Noihin meidän vaatekomeron kokoisiin lastenhuoneisiin ei suurempia pöytiä voi ajatellakaan ja miksi niiden pitäisi suuremmat muutenkaan olla?
Uutta kameraa olemme pikkuhiljaa opiskelleet ja oi voi, kyllä eron entiseen huomaa. 
Ihanaa viikkoa kaikille. 

2 kommenttia:

  1. Kävely on yllättävän hyvää liikuntaa ja sitä aliarvioidaan usein! Miten helppoa on lähteä omasta kotoa kävelylenkille :) Ajatuskin kulkee paremmin ulkoilun jälkeen :) Mukavaa viikon alkua sinnekkin!

    VastaaPoista
  2. Ulkoilu on kyllä parasta liikuntaa. Nykyään se vain on jäänyt niin vähälle kun muka pakko mennä salille tai jumpalle kun siitä maksaa. Tylsä ajattelu tapa.
    Nyt olen päättänyt kun luntakin tuli että ulkoilen taas enemmän ja pian kaivan sukset esille.

    VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -