VIILAILUA

lauantai 25. tammikuuta 2014

Bannerikuva vaihtuu yhtenään. Tykkäsin todella paljon bannerikuvasta jonka viikko sitten kuvasin ja laitoin blogiini. Idean tuohon tulppaanikuvaan sain Lindan blogista. Tykästyin ideaan ja siitä sitten sommittelin omankin bannerikuvan, mietin pitkään, että "uskallanko" tuota kuvaa julkaista kun se muistutti Lindan kuvaa niin suuresti. No otin rohkean riskin ja julkaisin sen. Sain melko pian palautetta kuvasta, että liiaksi on kuva samanlainen toisen blogin kanssa, no sitä en käy kiistämään. Pohdin asiaa useamman päivän ja räpsin kuvia useampia. No nyt on uusi kuva enkä ole ideaa bonganut kenenkään muun blogista vaan se on ihan minun oma, ideaa saa vapasti käyttää jos siitä tykkää. 
Keskustelin tästä asiasta muutaman blogin pitäjän kanssa ja he molemmat olivat sitä mieltä, että eikös blogit yleensä ole sitä varten, että niistä haetaan ideoita. Oli sitten kyse sisustamisesta, pukeutumisesta, äitiydestä, omasta blogista jne… aiheita olisi vaikka ja kuinka. Moni lukee varmastikin blogeja sillä ajatuksella mitä toiset lukee esim H&M kuvastoa,  "millaiset vaatteet kesäksi itselleni hommaan". Blogeista moni saa ihania ideoita omaan sisustamiseen tai tukea äitiyteen. Kyse ei silti mieltestäni ole matkimisesta, jos näin olisi, matkisimme toinen toisiamme kaiken aikaa. Eikö totta. Ihanaa viikonloppua ihanille lukioille <3

2 kommenttia:

  1. Kiva kuva, tykkään! Itse en blogia pidä, mutta luen kyllä monenlaisia blogeja.Ja olen kanssasi samaa mieltä, että idoita niistä saa, koski se sitten sisustusta, kuntoilua, pukeutumista tai mitä nyt vaan. Ikävää, jos olet saanut moitteilua kopioinnista. Itse en tuota kyseistä blogia ole lukenut, mutta aika monessa lukemassani blogissa on samantyylisiä kuvia, sisutusta tai aihepiiriä eikä mieleeni ole tullut että blogin pitäjät kopioisivat toisiaan. Jatka vain samaan malliin <3

    VastaaPoista
  2. Kiitos ihanasta kommentista. Itsekin tosiaan olen sitä mieltä, että blogejahan kirjoitetaan ja luetaan sitä ajatellen, että sieltä saa ottaa vinkkejä ja niistä saa vinkkejä, ihan niinkuin sisustuslehdistä tai mistä tahansa ohjelmista tms.
    Blogeissahan varmasti löytyy paljon samoja tyylejä jos on kyse saman tyylisestä blogista. Tulppaani aikaan monellakin on kuvia tulppaaneista, pääsisäisenä jutellaan pääsiäisestä jne. No näin nyt sain palautetta mutta kuten ystäväni sanoi "anna mennä toisesta korvasta ulos ja nokka kohti uusia pettymyksiä" .
    Mutta kiitos sinulle tuhannesti ihanista sanoista :) ja ihanaa viikonloppua

    VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -