ERINLAINEN LAUANTAI

keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Ensimmäisen kummilapseni sain heti ripille päästyäni. Kyseinen kummityttö onkin siis jo täysi-ikäinen kaunotar ja nykyään Pipunan kummitäti. 
Uusin ja samalla tottakai pienin kummilapsemme syntyi ihanasti ensimmäisenä hääpäivänämme eli häälahjana meille :)  ja asuukin tässä ihan lähellä. 
Tämä pieni aarre tuli meille lauantaina hoitoon vanhempien viettäessään laatuaikaa kahdestaan. Hieman väsyneestä olosta huolimatta olin aivan onneni kukkuloilla eikä miehenikään mitenkään peitellyt onneaan vaan ihanasti lässytteli pikku-prinsessalle ja meitä tietysti oman tyttäreni kanssa kovasti nauratti tilanne. 
Ihanan hyväntuulinen vauva meillä hoidossa olikin ja kilpaa tuota ihanuutta hoideltiin. Tyttärellänihän on krooninen vauvakuume ja joskus hän onkin ilmoittanut aikuisena olevansa "hyvä äiti". Vauvaakin halusi sylitellä lauantaina monen monta kertaa ja annoinkin Pipunan syöttää vauvalle välipalan. Voi sitä lapsen onnea. 

Haalari Ticket, Pipo Homemade

Takki Bench, Housut Torstai, Pipo Global, Huivi ei harmainta aavistustakaan.
Kauniita unia prinsessa
Pieni ja vähän isompi prinsessa
Kummisetä ja pieni rakkaus paukkaus. 
Iik miten ihana vauva, eikö??
Nyt joku voisi luulla, että tähän pirttiin iski vauvakuume muillekin kuin Pipunalle, no eipäs iskenyt. Tuoreessa muistissa on kahdet koliikit, korvakierteet ja valvotut yöt. Tokihan nämä on pieniä ongelmia suurien rinnalla mutta joka tapauksessa. 
Nyt odottelen, että milloin ihastuttava kummityttäreni tulee meille taas hoitoon, toivottavasti pian. 


3 kommenttia:

  1. Vauvat on ihania...Viime yönä näin unta, että minulle syntyi tyttövauva, joka on hereillä ihan mahdoton ajatus :) Unessa se ei silti ollut niin kamala ajatus :D Aamulla kyllä nauratti...Mukavaa loppuviikkoa!

    VastaaPoista
  2. Jaana: ihan mahtava uni sinulla. Onkos teillä muita kuin poikia? Olihan tuo pikkuinen prinsessa ihana vieras ja tervetullut uudestaankin kylään. Ihanaa viikkoa sinnekin.

    VastaaPoista
  3. Kiitos :) Meillä on neljä poikaa...ja nuorin on 6v. Jossain vaiheessa toivoin tyttöä... :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -