JUHLISSA

lauantai 8. helmikuuta 2014

Huh hei, juhlimisilta takana ja ei ole minun juttu tuo juhliminen, tarkoittaako se siis sitä, että minusta on tullut vanha vai tylsä?? En haluaisi kyllä olla kumpaakaan. Mukavaa meillä siis oli, mutta kroppa ei pysy mukana menossa.
Ihan huippuhauskasti meillä onnistui suunnittelemamme sketsi pläjäys joka oli siis koottu sankarin valokuvista vuosien varrelta ja sketsin pohjana oli Putous-ohjelma uutiskatsaus. En ole ihan varma ketä nauratti eniten, minua vai yleisöä. Sankari oli juhliinsa hyvin tyytyväinen ja sehän se on tärkeintä. Onnea siis vieläkin ihanalle Leilalle. Mukana juhlimassa oli suloinen Anna-tyttö. Toivottavasti meno ei ollut Annalle liian hurja mutta uskoisin, että hän viihtyi seurassamme. Kerroimme hänelle paljon suomalaisista perinteistä, elämässä siis yleensä. Siinä tuli kerrottua joulupuurossa olevasta mantelista, letkajenkkaan saakka ja paljon näiden väliltä. Tytöt jatkoivat matkaansa juhlista kaupungille, minä pyyhälsin suorinta tietä kotiin. 

Nämä lasit vaan on niin ihanat :)

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä sinne! Kyllä se olo siitä kohenee! Lasit ovat kyllä ihanat ja niiiin kevät tulee mieleen ja aurinko :) Ihanaa viikonlopun jatkoa sinulle ja perheellesi!

    VastaaPoista
  2. Lasit oli lahja sankarille ja kaivettu työkaverini äidin aarrekätköistä, niin hullua kuin se onkin niin minusta ne oli niin hullun hauskat etten olisi raskinut niistä luopua vaikke ne minun edes olleet.
    Ihanaa viikonloppua Jaana myös teille.

    VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -