KAIKEN KAUNIIN PERÄÄN

lauantai 15. helmikuuta 2014

Naisethan taitaa tunnetusti olla kaiken kauniin perään ja korut taitavat olla yksi suuri heikkous meille naisille. En siis tee poikkeustä tässä minäkään. Laatikot pursuilee koruja mutta vain muutama koru on sellainen mitä käytän säännöllisesti. Osa laatikon pohjalla olevista koruista onkin taivaan vanhoja ja saavatkin nyt lähteä kaapinperukoilta kirpparille. 
Vaikka tykkäänkin käyttää koruja, en silti halua näyttää joulukuuselta. Muutama herkkä ja tyylikäs koru  mielestäni riittää. Mitään ylikalliita koruja ei laatikoistani löydy, vaan suurin osa on ihan hopeakoruja tms. 
Harmikseni ei työssäni saa koruja käyttää, mutta toisaalta siinä on sekin etu, että sitten kun se saa päällensä pukea, tuntuvat ne erittäin ihanilta. 
Kaulakoruja en ole oikeastaan koskaan oppinut käyttämään, mutta rannekorut, korvikset ja sormukset on oikein lähellä sydäntä. Korvakoruja voin työpäivän aikana käyttää ja laitankin korvikset aamuisin ihan ensimmäiseksi. Olenkin joskus todennut työkaverilleni, että "pahemmankin päivän pelastaa kaksi asiaa, hyvä biisi ja ihanat korvikset". Nooh, sain kieltämättä hieman työkaveriltani kummastuneen katseen mutta ei se mitään, olen edelleen samaa mieltä. 
Olen heikkona ihaniin kelloihin. Kaunis kellohan ajaa ainakin kaksi asiaa, se on kello ja samalla se on koru. Tykkään edelleen huikean paljon Espritin kellostani jonka ostin lahjakortilla jonka sain 30 vuotislahjaksi työkavereiltani. Toinen aarre on tietysti tänä jouluna puolisoltani saama Tommy Hilfigerin ihanuus, se onkin tainnut vilahdella täälläkin moneen otteeseen. 

Tommy Hilfiger Gracie, Esprit.


Tärkein koru tottakai on vihkisormukseni. Oikean löytymiseen menikin aikaa ja aloin ennen häitä olemaan aika tuskastunut, että jäänkö ilman vai pitääkö kenties huolia joku mikä ei tunnu omalta. 
Sormukseni suunnittelin itse yhdessä kultaseppämestarin kanssa ja se hetki kun sain sormukseni itselle ja huomasin, ettei siitä tullutkaan aivan sellainen kuin olin halunnut. Tämä voi kuulostaa todella lapselliselta, mutta seuraava pari vuorokautta meni itkun sekaisin tuntein. Menin yövuoroonkin itkien. Sormukselle ei voinut tehdä enää mitään, tai se olisi pitänyt sulattaa kokonaan ja aloittaa työ alusta, hintaa sille olisi tullut ihan hirveästi lisää eikä se olisi ehtinyt valmiiksi ennen häitä. Tässä todetaan siis, ettei ajatukset aina mene yksiin vaikka luullaankin niin. Tottakai olen tykästynyt sormukseeni ajan kanssa enkä enää vaihtaisi sitä.
 Minullahan ei siis ole enää kihlasormusta vaan nimettömässä kimaltelee ainoastaan yksi sormus. Tämä päätös oli minulle hyvin selkeä.  Muutenkin sormukset ovat ihania mutta kovin montaa en ole itselleni haalinut.


Tykkään kovasti helmikoruista ja niitä löytyy korviin sekä ranteeseen. Ne on jotenkin ihanan herkkiä ja yksinkertaisia. Häissäkin teemana oli helmet ja koruina tottakai helmet. Tuo nahkaranneke on uusin ihastukseni jonka ostin itselleni joululahjaksi. Olen kyllä tykännyt siitä kovasti ja sopii kivasti kellon kaveriksi. Yksinkertaisuudessaan se vain on ihana. 
En ole meidän perheen ainoa koruhamsteri. Tyttäreni tulee vauhdilla perässä koruinensa. Laatikot tursuilee pursuilee värikkäitä helmiä, pantoja ja vaikka mitä ihanaa. Uusin koru Pipunalla on Nomination sekä joululahjaksi saatu rannekello, aika ahkerään hän niitä käyttääkin. 
Ai niin ja ne lemppari korvikset. Eihän niitä pidä unohtaa. 


Nämä ovat uusimmat korvikseni ja onhan ne kyllä suloisen kauniit. Löytyyhän minulta isojakin korviksia mutta ei niitä kyllä tule juuri koskaan käytettyä. Tuollaiset pienet sievät ovat enemmän minun näköiset. 


Nämä olen saanut ihanalta siipaltani lahjaksi ensimmäisenä jouluna, eli aika kauan aikaa sitten. Ne on edelleen erittäin ihanat ja rakkaat. 

Korujahan ei voi koskaan olla liikaa? Tai no pääasia, että ne on mieluisia.
Ihanaa viikonloppua. Nyt rojahdan katsomaan Putousta. 

1 kommentti:

  1. Tuo Hilfigerin kello on aivan ihana! Se käy todella monen vaatteen kanssa. Valkoinen nahkarannekoru on kans ihqu! Mulla sama vika, en osaa pitää isoja korviksia, vaikka oon kuinka opetellut...Ihanaa lauantaita ihqulle Nannille!

    VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -