MURENEE JA LOHKEILEE

lauantai 1. helmikuuta 2014

Lauantai käynnistyi lähes yhtä vauhdikkaasti kuin se tahtoo tässä huushollissa aina käynnistyä. Kiireellä poika aamu touhuihin ja pelireissulle valmiiksi. Pojan lähdettyä tekaisin kevyen meikin BB-voiteella ja pelkällä ripsarilla ja lähdin kosmetologille. Tässäkin asiassa olin onnistunut sössimään lahjakkaasti, muistin päivän väärin ja sain soiton kosmetologiltani torstaina että olinko unohtanut aikani. No en toki, perjantainahan se on :) ehei vaan torstaina. Hah hah hyvä minä, kalenteri on hyvä olla mutta mitäs siitä on iloa kun sitä ei muista katsoa vaan elelee muistin varassa. Sain uuden ajan tälle aamulle ja hieman nolona hiippailin paikalle. Paula on kyllä todella ihana ja hänen luokse on joka kerta mukava mennä. Pelkäänpä, että hän vielä joku kerta veloittaa minulta terapautinkin palkkion verran kun hän joutuu kuuntelemaan hoidon ohessa kaikki "murheenikin". 


 No se siitä käynnistä, kampaajalla ja kosmetologilla käynti vaan on niin ihanaa luksusta. 
Päädyin viikko sitten ostamaan pitkästä aikaa itselleni Aussien shampoon ja hoitoaineen. Pesun jälkeen hiukseni ovat ihanan pehmeät eikä päänahka ala kutisemaan niinkuin moni muu shampoo tekee. Tuotteet on hinnaltaan edullisia, siinä 10€ hujakoilla per pullo ja Oulusta nuita löytää ainakin Stokkalta. Suosittelen kokeilemaan. 


 Sitten näihin erittäin surkeassa kunnossa oleviin kynsiini. Kynteni lohkeilevat, murenevat, suoraan sanottuna siis hajoavat käsiini. Olen kokeillut jo vaikka ja mitä, viilaan ja lakkaan ja syön sitä ja syön tätä mutta mikään ei tilannetta ole helpottanut. Ne vain hajoaa. Ystäväni meni poistattamaan kynsistään geelilakkaukset ja oli puhunut ongelmastani siellä. Hänelle oli esitelty ProNailsin Active Hardeneria jota käytetään kuuriluontoisesti pari viikkoa. Active Hardener on päällyste joka vahvistaa hauraita, ohuita ja liuskoittuvia kynsiä. No minullahan ei siis enää ole mitään menetettävää, eli kokeillaan nyt vielä tätäkin. Jos tämä toisi muutoksen tähän raivostuttavaan ongelmaan niin olisin kyllä tosi tyytyväinen. Katsellaan ja odotellaan. 


6 kommenttia:

 1. Hei, sattumalta löysin blogisi ja tykästyin tosi paljon, mukavaa ja mielenkiintoista luettavaa!!
  Mukavaa sekin, että olet Oulusta, kun itsekin olen täältä pohjoisesta, tarkemmin sanottuna Ylitorniolta.
  Tervetuloa vasta vierailulle meillekin :)
  Kivaa lauantaita sinulle :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos Sari, kävinkin viikolla katselemassa blogiasi ja ulkoasu oli todella ihastuttava eli vierailen sivuillasi useamminkin. Itsehän olen tänne Ouluun valunut Ylitornion kautta eli tuttu paikka on minullekin, siellä on tullut kouluja käytyä.
  Ihanaa viikonloppua sinullekin :)

  VastaaPoista
 3. Olipa varmaan ihana käydä kosmetologilla :) Pitäis kyllä päästä sinne...sama ongelma täällä, nimittäin kynnet :) Voisin kokeilla samaa hoitoa! Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 4. Kokeileppa Jaana esim Piitä. Olen pitkään juonut Silicean Piitä jota saa toki luontaistuote kaupoista mutta halvemmalla Prismasta. Piihän on muutenkin todella tärkeä rakenneaine koko elimistölle mutta yleensä on minulla tehokkaasti auttanyt kynsiin ja hiuksiin. Nyt vain jostain syystä ei kynnet ilahdu edes siitä piistä, mutta suosittelen kokeilemaan sitä silti.
  No nyt testailen vielä tuota lakkaa ja samalla otan sisäisesti piitä ja kalsiumia, saa nähdä onko näistä apua.
  Ihanaa sunnuntaita :)

  VastaaPoista
 5. Hei! Mistä tuota lakkaa on saatavilla ja onko minkä hintaista? :)

  VastaaPoista
 6. Minun lakkani on kotoisin Beauty Nails liikkeestä joka on Kellon kiviniemessä. Ystäväni käy siellä kynsihoidossa ja toi purnukan sieltä, mutta luulisin että sitä saa muistakin manikyyri paikoista. Tuo lakka maksoi 16€.

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -