ROJUA JOKA NURKASSA

keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Mistä sitä tuota ylimääräistä romua aina kertyykin? Enhän minä koskaan edes osta mitään, hah hah. No suurimmaksi osaksi kaappeihin kertyy lasten pieneksi jääneitä vaatteita ja kenkiä. Ja onhan noita leluja, pelejä, kirjoja ja dvd.tä joilla kukaan ei ole enää aikoihin leikkinyt. Säännöllisin väliajoin ruukaan käydä kirpparilla myymässä tarpeettomaksi jääneet vaatteet ja tavarat. Nyt on kuitenkin vierähtänyt jo pidempi aika viime kirppari kerrasta. Pojalla ei enää oikeastaan jää vaatetta mitä myydä ja tyttön vaatteet on siirtyneet ystäväperheen tyttöselle. No joka tapauksessa tuota kampetta näyttäisi olevan vaikka ja millä mitalla. Olemme lasten kanssa käyneet leluja ja kirjoja läpi ja joistakin he ovat raaskineet luopua. Oma kaappi on vielä käymättä mutta ison kasan takkeja löysin myytäväksi sekä kenkiä ja laukkuja. 
Tänään sain lähes kuukauden jonotuksen jälkeen ilmoituksen, että kirpparipöytä olisi minulle vapaana. Oh dear, nytkö se aika olisi. Jokainen joka on joskus kirpparilla ollut myymässä tavaroitaan, tietää että puuhaa kyseiselle viikolle riittää. Huomenna on siis haettava hintatarrat ja aloitettava urakka. Nyt vain toivon, että tavara vaihtaisi kivasti omistajaa, ettei niitä tarvisi paljoa takaisin tuoda. 

 Kuten kuvasta näkyy, tavaraa on eikä tässä ole edes kaikki. 
Oletko sinä innokas kirpparilla kävijä, ostajana, myyjänä tai sekä että. 

8 kommenttia:

 1. Tykkään käydä kirpputoreilla ja välillä löytyy meidän perheeseen tarpeellista.Viimeksi villasukkia pikkuneidin,kun sukan tekijöillä ei joko ole aikaa ja toisella ei kädet kestä..
  -Annukka :)

  VastaaPoista
 2. Kirppareilla on kiva kierrellä, harmi vain kun tulee käytyä niin harvoin kun tässä meidän lähellä ei oikein ole.
  Meiltä löytyisi niitä villasukkia teidänkin prinsessalle. On noita taitavia kutojia lähipiirissä useampi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos,tiedosta :) Laitanpas korvan taakse jos ja kun tarve yllättää :)
   -Annukka-

   Poista
 3. Onpa tuossa kivasti tavaraa myytäväksi :) Toivotaan, että kauppa käy. Meillä äitini kanssa on ollut kohta kolme viikkoa kirpparipöytä. Kivaa, kun pääsee tavarasta eroon :) Mukavaa viikonloppua Nanni!

  VastaaPoista
 4. Juu, kyllä tuota tavaraa riittää eikä tuossa ole lähellekään kaikki. Nyt on koko ilta mennyt noita hinnoitellessa huh hei. Tietää mitä viikonloppuna tekee.
  Huomenna perjantai, ihan mahtavaa. Miten nämä viikot näin juoksee.
  Ihanaa viikonloppua Jaana :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nanni, kiitos! Loma sen kuin lähenee...

   Poista
 5. Suurinpiirtein kerran vuodessa vuokraan kirppispöydän. En kiertele aktiivisesti kirppiksiä, ehkä käyn vain muutaman kerran vuodessa. Täälläpäin kun ei ole hirveästi tuota kirppistarjontaa.
  Tuo edellisen postauksen tekstimatto oli ihana<3
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa blogiini Ellen, mukavaa kun kävit lukemassa juttujani. Matto-ostot oli itsellekin mieluisia.
  Harvemmin tulee enää itselläkin kirpparilla käytyä kun matkaa sinne on aika paljon ja muutenkin työmatkan takia joutuu päivässä ajelemaan. Tänään sain kuitenkin vietyä ison kasan kampetta myyntiin ja kivasti siitä jo heti lähtikin tavaraa liikenteeseen.
  Ihanaa viikonloppua sinullekin :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -