SISUSTUS VIMMOISSAAN

tiistai 18. helmikuuta 2014

Kevät on kummaa aikaa kun sisustusvimma iskee, sehän on täälläkin jo todettu moneen otteeseen. Lauantaina kiertelimme muutamia huonekaluliikkeitä makuhuoneen kalusteita katselemassa. No ei löytynyt mieluisaa sänkyä. Jenkkisängyt kangaspäädyillä näyttää nyt olevan IN juttu mutta jostain syystä me ei sellaiseen ihastuttu. Kangaspääty sinäänsä olisi kyllä kiva mutta en halua jenkkisänkyä. Valkoinen runkosänky ja siihen kunnon patjat, se on siinä. Mutta mistäs sellaisen löydät? 
No löydettiin me sentäs jotain. Kodinhoitohuoneeseen on ollut haaveena matto mutta en ole sen asian eteen tehnyt yhtään mitään. Viimeviikolla tuli postissa useampi huonekaluliikkeen mainos ja niitä selatessa löysin muutamankin mieluisan mattovaihtoehdon joita päätin käydä katselemassa. No kaksi mattoa lähti mukaan sillä ajatuksella, että no kokeillaan noita nyt miltä ne kotona näyttää ja viedään takaisin kauppaan jos ei miellytä. 


Keittiössä ja eteisessä meillä on olleet tällaiset tummat matot. Nämä matot ovat kyllä olleet helppohoitoiset ja simppelit, ehkä aika tummaat mutta kivat silti. 

Tämän kangasboxin löysin Kodin1.stä. Ehkä siitä ei tule laatikkoa vaatteille vaikka teksti niin ohjaakin mutta kivalta se minusta silti näyttää. Jospa sille löytyisi paikka ja käyttötarkoituskin jossain vaiheessa. 
Tuo matto oli toinen löytö ja se sai paikkansa eteisestä. Valkoinen matto eteisessä, no huh huh mikä viisas ratkaisu. Itsekin jo kauhulla mietin, että no jopas oli ostos. 


Mattoa mainostettiin joka sään mattona ja sopii kuulemma vaikka ulkokäyttöön eli esimerkiksi terasille. No jaahas, en ehkä ihan heti sitä ulos veisi, tummempana ehkä. No tällä lupauksella se siis voisi menetellä myös eteisessä. 
Matto on 100% polypropeenia eli jos en ihan pihalla ole niin se on muovimatto. No ihan äkkiseltään se ei muoviselta näytä. No hieman epäröiden ja hetken jo ostostani katuen, availin maton paketista ja levitin sen eteiseen. Kylläpäs valkoinen kummasti tekee huoneesta valoisamman kuin edellinen musta matto. Hyvä ostos siis, siinä se saa nyt olla. Ihanaa.Tämän maton löysin K-raudasta ja sama fiilis oli tätäkin ostaessa kuin tuota toistakin mattoa. "No katsotaan nyt, varmaan palautan tän heti huomenna", oli ajatukseni. Kivalta se keittönlattiassa näyttää ja materiaalikin on sama kuin Askosta ostetussa matossa, silti matot tuntuvat täysin erilaisilta. 
No kodariin en mattoa ostanut vaan siirsin toisen niistä mustista pitkistä matoista sinne. Eli loppu hyvin, kaikki hyvin. Ostoksiini olen tyytyväinen. Ja mikä parasta, noiden mattojen hinta ei päätä huimannut jes. 
Sänkyostos hautuu vielä mielessä ja lomalla suuntaammekin Ikeaan, jospa sieltä löytyisi jotain, mene ja tiedä. 
Mikä on sinun viimeisin ostos kotiin, onko se isompi vai pienempi hankinta?

13 kommenttia:

 1. Meidän viimeisin sisustusostos oli kauan mietitty Lokki valaisin. Näin kevään kynnyksellä iskee into aina uusin tyynynpäälisiin ja verhoihin.Keltainen jostain syystä kiehtois, mutta en ole löytänyt sopivan keltaisia päällisiä mistään.Enkä ne vielä tulee vastaan:) Kivan näköisiä mattoja, varsinkin tuo eteisen matto on kovasti mieleen! A-K

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eteisen matto on minustakin noista se ihanempi. Väriä ois haave saada kesää kohti huusholliin, verhoissa ja tyynyissä. Pitäis varmaan vaan tehdäkin asialle jotain.
   Lokki tuli nyt teille, hienoa :)

   Poista
 2. Uusin ostos kotiin oli uusi olkkarin matto.Vaaleaa kuten sinulla ja vielä on tässä taapero taloudessa matto pysynyt puhtaana :) Tänään ihastelin Prismassa monikuvakehystä, johon saisin neidin kuvia seinälle,olis halpa. Vielä jäi Prisman hyllylle mutta ehkä seuraavalla kauppareissulla:)
  Annukka

  VastaaPoista
 3. Miekin olen pohtinut noita uusia kehyksiä mutta itse ajattelin katsoa ikeasta irtona erinkokoisia ja koittaa tehdä niistä joku hieno asetelma vaikka sit sen tulevan uuden makkarin seinälle. Tietenkin monessa kehyksessä on monen naulan harmi kun yhdessä isossa säästyisi vähemmällä. Hmmm mietin siis vielä asiaa :)
  Meilläkin kyllä yllättäin on valkoinen olkkarinmatto pysynyt valkoisena mutta kuinka kauan??
  Uusia ostoksia odotellessa.

  VastaaPoista
 4. Ostamasi matot ovat kyllä kauniita ja valaisevia! Tuo kangasboxi on ihana ja siellähän voi säilyttää vaikka mitä aarteita :) Mulla on edelleen tyynyongelma olkkarissa, kun postista tulleiden tyynyjen väri ei miellyttänytkään minua...Pitänee etsiä niitä ihan kaupasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No minusta kans voi, ja siksi se boxi tuossa lattialla vielä vaan on, että löydän sille kivan käyttötarkoituksen. Noi boxit oli Jaana aika halvalla Kodin1.ssä. Tuo isokin maksoi vain 10€ ja pienempiäkin kokoja löytyi.
   Siehän osaisit ommella ne tyynyt itsekin, kun löydät vain mieluisan kankaan. Itse tässä vähän suunnittelin, että jos en suosiolla verhoja ja tyynyjä löydä niin ei auta kuin kävellä kangaskauppaan ja tehdö ne, mutta kerrankin olisi huippua saada ne valmiina.

   Poista
  2. Niin joo...Eipä tullut mieleen, kun oon pääosin ommellut vain lasten vaatteita. Kiitos vinkistä!

   Poista
  3. Ehdottomasti ompelet itse. Ite olen ommellut suurimman osan tyynyistä itse ja kun raaskii ostaa hyvän sisustyynyn niin saat koristetyynystä pitkäaikaisen ja kauniin näköisen. Mietin että jos ompelisin olohuoneeseen sillä putkityyny mallilla tyynyt. Lastenhuone postauksessa näkyy ne tyynyt. Niiden teko on äly helppo ja minusta ne on kyllä ollu ihanat ja sisustukselliset. Meidän pitäisi lähte yhdessä kangasostoksille :)

   Poista
 5. Pittääpä tulla katteleen tuo etteisen matto, näyttää hyvältä! Pieneen kotiin tehdään isoja ostoksia, tiedäthän ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän tiedän :) ihanaa. Tulehan katsoon ja teelle. Eteisen matto eritoten on minun mieleen <3

   Poista
 6. Se kehys oli sellainen missä on niinkun monta kehystä samassa. Ihailin sitä yhden ravintolan seinällä ja mietin, että miten se on oikein tehty. Ilokseni löysin Prismasta juuri samanlaisen ja yhdellä naulalla saan monta kuvaa kerralla.Ei sellainen perinteinen monikuvakehys,Vaikia selittää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OI, minäpä käyn tuota katsomassa meidänkin prismassa, kuulostaisi kyllä huippu vaihtoehdolta. Minusta tuntuu, että jollakin olen tuollaisen itseasiassa nähnytkin.

   Poista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -