VÄRINPISAROITA METSÄSTÄMÄSSÄ

maanantai 3. helmikuuta 2014

Laittaessani viimeviikolla kotikuvia tänne blogiin, havaitsin kotimme suht värittömäksi. Valkoista/vaaleaa ja ruskeaa, siinäpä se sitten olikin. Tämän hetken trendi tuntuukin olevan valkoista siellä ja valkoista täällä, valkoista ihan joka nurkassa. Valkoinen kyllä tosiaan on sisustuksessa sievä väri ja sen kanssa on niin helppo yhdistellä kaikkea mitä mieleen pälkähtää. Liika on liikaa olipa kyse sitten mistä hyvänsä. Kyllähän koti voin näyttää sievältä vaikkei se ihan väritön olisikaan. Olen tässä nyt viikon ajan selaillut nettiä ja etsinyt niitä paljon puhuttuja verhoja sekä tyynyjä kevättä varten olohuoneeseen sekä pohtinut tosissani makuuhuoneen uutta sisustusta. En löydä mieluisia, eli pakko kai unohtaa netti ja lähteä kiertelemään liikkeitä jos vain löytäisi jostain aikaa. 
No ensi töikseni kuitenkin lähdin kamera kourassa kiertelemään kotia ja katsomaan, että eikö meillä tosiaan ole mitään väriä täällä. No löytyihän sitä väriä meiltäkin.

Kevään ihanat piristykset, kukkaset joita saa edullisestikin.

Turkoosi on kyllä huippuväri ja sitä haluankin kotiini lisää. 
Pussukka joita olen ommellut itselleni sekä paljon lahjaksi myös muille. 
Itse tuunaamat pyyhkeet lapsille. 
Tyttären huoneessa on eniten väriä koko huushollissa.  Itse ompelemia Tilda-hahmoja

Ihanaa Chilin punaista keittiössä.
Turkoosit astiat on suosikkini jo pitkältä ajalta ja kauniita kattauksessa.
Pyykkipojat piiloutuvat tänne mukavasti.
Kodin tekstiileissä saa olla väriä, eikö?
No löytyyhän tuota väriä meiltäkin ja tämän kevään aikana sitä saa tulla kyllä tosiaankin lisää. 
Sama ykstoikkoinen väritys toistuu vaatetuksessanikin, riemuissani olenkin syksyllä Helsingistä ostamastani punaisesta puserosta joka oli kyllä huippu ostos. 
Ihanan värikästä arkea jokaiselle. 

4 kommenttia:

 1. Ihania yksityiskohtia löytyy kotoanne :) Sama juttu, tarkoitus on saada kevättä kohden lisää väripilkkuja kotiin. Niitä onneksi saa aika helposti tyynyillä ym...Ihania Tilda-hahmoja olet ommellut! Mukavaa alkuviikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, tämä kevät tekee tepposet sisustushiirille, kuten olemme huomanneet. Jotain pitäisi kyllä alkaa tekemään ja pian.
   Noita Tilda-hahmoja tuli ommeltua yhdessä vaiheessa innokkaasti muitakin, nyt se into on laantunut, niissä on tosi kova homma.

   Poista
 2. Onhan sitä väriä. Tiiäkkö, sitä sokeutuu itse, mutta kun katsoo toisen silmin, löytää sitä, mitä etsii 😊. Ihania pussukoita, onko mahdollisesti jemmassa myytäväksi asti 😉 t. Kirsi H

  VastaaPoista
 3. Kiitos kovasti.
  Kirsi: valmiina ei ole mutta tehdähän aina voi kun mieluisan kankaan vain löydät niin saat juuri oman näköisen.
  Ihanaa työpäivää molemmille.

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -