VIIKONLOPPU

perjantai 21. helmikuuta 2014

"Viikonloppu alkaa, vapaus koittaa"… laulaa ihastuttava teini-idoli Robin ja sitähän meillä huudatetaan tytsykän huoneessa harva se päivä ja kun isompi serkku-tyttö tulee kylään niin Robin faneja on useampi saman katon alla. Kieltämättä tuolla pojalla on mukaansa tempaavia biisejä, valehtelisin jos väittäisin muuta. 
Viikko meni sellaisella vauhdilla, että mihin nämä päivät taas hurahtivat? Huh hei. Viikko vielä ja sitten meidän perhe lomailee, ilman suurempia suunnitelmia. 

Eilinen ilta meni kirppistavaroita laitellessa ja hinnoitellessa. Iltamyöhään niitä laittelin ja tänään sain kamat kuskattua kirpparille töiden jälkeen. 

Monta edellistä viikonloppua on vierähtänyt siten, että ohjelmaa on ollut yllin kyllin ja jopa ehkä hieman liikaakin. Tänä viikonloppuna meillä ei ole suunnitelmissa juurikaan mitään. Huomenna leivotaan jotain herkkua ja odotellaan päiväkahviseuraa ja tytsykkä saa leikkikaverin. Miespoppoo lähtee pelireissulle, eli me perheen rinsessat olemme kahdestaan. 

Tällä viikolla bloggaaminen on jäänyt normaalia vähemmälle kaiken touhun ohessa. Tarkoitus onkin nyt viikonlopun aikana saada otettua kuvia useampiinkin postauksiin sekä kirjoitella enemmän. 

Viikonlopun aloitimme itsetehdyilla hampurilaisilla, nautimme iskän läsnäolosta ja nyt olisi tarkoitus vain rojahtaa sohvalle katsomaan ja kuuntelemaan The Voice of Finlandia. 
Ihanaa viikonloppua.


1 kommentti:

  1. Täälläkin seurattiin voffia. Meidän lapsukaisen vanha ope Juho pääsi jatkoon, jee :) laitahan kuvia leipomuksista, kun ehdit :) Ihanaa viikonloppua!!!

    VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -