YLLÄTYS SUPRISE

torstai 6. helmikuuta 2014

Itsetekemäni kortti työkaverille, ONNEA
Rakastan kaikenlaisia ohjelmia, enkä nyt puhu televisio-ohjelmista vaan ohjelmista joita juhlissa tms. järjestetään. Ja enimmäkseen juurikin tykkään niitä ohjelmia suunnitella ja järjestää. Eihän kekkerit ole yhtikäs mitään ilman hauskoja ohjelmanumeroita. Yleensä ohjelmien keksiminen loppujen lopuksi on helppo homma. Paljon tietysti on kiinni porukasta jolla niitä juhlia ja ohjelmia suunnitellaan, mutta esimerkiksi työporukassani on jo vakiintunut sakki jolla noita sketsejä ja huumoripläjäyksiä järkkäillään.  Mikä siinä on hauskaa? No kaikki tietysti ja ehkä hauskintahan onkin juuri se suunnittelu ja ohjelmanumeroiden harjoittelu. Viikko ennen ko. tapahtumaa on sitä kaikista kutkuttavinta aikaa, silloin hihitellään ja supatellaan eikä kyllä oikein mistään tule mitään. 
Monesti taitaa olla niin, että ihmiset vihaavat perinteisiä "hääleikkejä" ja syy taitaakin olla se, että pelätään tulevansa nolatuksi. Me pyrimme järjestämään juttumme niin, että ketään ns. ulkopuolista ei tarvitse siihen väkipakolla mukaan ottaa vaan poppoo on jo kasassa ja ei muutakuin show pystyyn. 
Millaisia juttuja meillä on ollut? Huh hei niitä ei pysty muistamaan millään kaikkia mutta lähinnähän ideat lähtee television sketsisarjoista, niistä saa todella helpolla aikaiseksi hauskoja esityksiä. Kerran olimme työkaverini kanssa Johanna ja Julia Tukevainen työpaikkamme pikkujouluissa, mukana Tukevaisten sisaruksilla oli tietysti myös "hieman" humalassa hoippuva Lapinmies Arto sekä hänen salarakkaansa. Reilu vuosi sitten pikkujouluissa ohjelmana oli jälleenkin televisiosta tuttu "Talent"-show. Mitä hauskimpia Talentteja lavalla nähtiinkin. 
Polttarithan on ihan paras juttu järjestää. Siinä saa käyttää mielikuvitusta niin paljon kuin ehtii, toki päivä on paljon kiinni morsiammestakin, millainen hän on jne. Minulle oli järjestetty maailman parhaat polttarit ja kaikenlaista puuhaa ja tehtävää oli pitkin päivää tarjolla, avoimena olin kaikelle päivän antimelle. Tokihan ohjelma numeroista tykkäävänä huolehdin, että häämme ei jää paitsi ohjelmista. Työkaverini olivat järjestäneet meille ohjelmaa sekä olin palkannut StandUp-koomikon esiintymään juhliimme, unohtamatta kaason ja bestmanin järjestämiä ohjelmia. Ihan huikeeta :)
Huomenna meidän "kynsiimme" joutuu työkaverini jonka synttäreitä lähdemme viettämään muutaman ihastuttavan naisen voimin. Sinnehän on suunniteltu jo melkoinen esitys ja pelkäänpä, että oma osuuteni repeää pelkäksi nauruksi, no ei haittaa. Eilen kävinkin ostelemassa kaikenlaista rekvisiittaa ja sain varmastikin kummastuneita katseita hihitellessäni puhelimeen. Tätä jännitystä ei kestä. No huomenna lähden työkaverini mukaan suoraan töistä ja illasta tulee varmastikin huikea. Jokainen on juhlansa ansainnut, eikä totta?

Hieman rekvisiittaa huomisiin juhliin. 
Ihanaa viikonloppua. Tämä tyttö alkaa pakkailemaan kamoja huomista varten. Palataan asiaan launataina. 


3 kommenttia:

 1. Hauskoja juhlia! Oletko itse tehnyt kortin? Hieno on!

  VastaaPoista
 2. Siis lukeehan tuossa, että itse tehty...Ei osaa vain lukea :)

  VastaaPoista
 3. :) juu itse on tehty. Kiitos Jaana. Käyn niin harvoin juhlimassa, että ihan jännittää lähteä kotoa mihinkään. Hassua.
  Ihanaa viikonloppua.

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -