HEMMOTTELUA ILMASSA

keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

Kylläpäs kuumeileva nuhanenä nyt saa hemmottelua kerrakseen. Ystävä tuli illalla oven taakse pimpottelemaan juuri leipomansa lämpimän leivän kanssa. Juurikin olimme lasten kanssa alkamassa iltapalalle joten leipä tuli parahiksi oikeaan aikaan. Olen varsinainen leipähiiri, enkä voisi ikinä luopua leivästä. Herkuista luopuminen on silkkaa lastenleikkiä (ei nyt ihan) mutta leivällä ja minulla on jonkinlainen suhde, siitä en luovu. Joten tuollainen tuliainen on enemmäin kuin mieluinen. 
Leipä oli taivaallisen hyvää ja myönnän syöneeni sitä enemmän kuin yhden palasen. Leivässä olleet rusinat eivät tehneet vaikutusta hieman nirsoihin lapsiini joka ei tässä tapauksessa harmittanut minua lainkaan, jäipä minulle enenmmän. Leipä oli nimeltään Hunajainen pähkinäleipä ja resepti ilmeisesti bongattu täältä. Leipuri kertoi tehneensä pieniä muutoksia reseptiin, mutta koska en ole itse tuota tosiaan leiponut niin kurkkaapas tuo Glorian resepti, tee joko sen mukaan tai sooloile siitä itsesi näköinen. Mutta ihanaa se oli joka tapauksessa. 

No eihän ne hemmottelut siihen loppuneet. Tänään sain luottokampaajani oven taakse koputtelemaan. Olenkin joskus kertonut, että naapurissani asuu kosmetologi/kampaaja joka on maailman paras työssään. Pikku hiljaa kampaamokammoni alkaa helpottamaan mutta kyllä se niin on, että naapuri on ainoa joka saa tukkaani saksilla sohia. Näin ollen nuhanenä sai istua ihan omassa kodissaan ja kuunnella kun mies huuteli sohvalta vinkkejä. Jos ja kun tämä tauti tästä selätetään niin minulla on nyt Helsinkiin uusi hiustyyli, toki vain latvoja siistittiin kunnolla mutta aina se silti tuntuu kivalta. Olen jo pitkään haaveillut saman pituisesta hiusmallista kuin Vappu Pimiällä, no ei ehkä ihan niin lyhyt mutta kutakuinkin. Pörröisen hiuslaatuni vuoksi en uskalla tuollaista mallia itselleni leikkauttaa. No niin tai näin, ihania Ystäviä  minulla. Kiitos Kaisa ja Anu <3

11 kommenttia:

 1. Voi mitä hemmottelua! Ihanaa, olet sen ansainnut :) Laitahan kuva uusista hiuksista! Kyllä nyt kelpaa lähtee etelään lomalle :) Ihanaa keskiviikkoa ja paranemista sulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana, ihanaa kun Ystävät muistavat, se tuntuu mukavalta. Uusi tukka on muuten sama mutt malli lyhyempi. Jospa sitä reissussa saisi jotain kuviakin. Mukavaa viikkoa sinullekin. Tää lähtee aamulla sinnillä töihin.

   Poista
 2. Ihanan näköistä leipää sanoo entinen leipähiiri joka elokuussa luopui ja on siitä asti pärjännyt ilman ;) Mutta syyt olivatkin sit mitkä olivat ja niitä vaivoja en takaisin ota! Katsoppa mitä osasin tehdä, mutkan kautta sain itseni sinun lukijaksi :D Kyl tää on välillä mielenkiintoista täällä netin koukeroissa :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en leivästä luovu jos vain ei ole ihan pakko. Mutta välillä yritän vähentää.
   Netti on kyllä välillä kumma maailma ja saa ainakin minulle useasti harmaita hiuksia.

   Poista
 3. Ihania kamuja kyllä sulla ja kampaaja on muutenkin hyvä olla ystäväpiirissä;)
  Toivotaan, että parannut pian:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kampaaja on ihana kun löytyy läheltä ja tuttu joka tietää mitä haluan. Liian monta epäonnea on mulle kampaajalla sattunut. Pitkään tuli käynti tauko kun aina leikattiin miten sattuu. Nyt kun naapuri leikkaa, saan aina olla iloinen lopputuloksesta.

   Poista
 4. Tuore ja lämmin leipä on niin parasta. En myöskään osaisi olla kokonaan ilman leipää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ja mielellään itsekin lasten kanssa leivon leipää. Viime talvena löydettiin Pirkka lehdestä tosi kiva rieskan ohje joka oli niin helppo että lapset leipoo sitä ihan keskenäänkin, valvottuna tietenkin.

   Poista
 5. Ihania ystäviä sinulla!
  Tuollainen kotona käyvä kampaaja olisikin tosi kätevä, kerkeisi ainakin käymään kampaajalla ;)

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -