NUHANENÄ JA 7 PIENTÄ KÄÄPIÖTÄ

tiistai 25. maaliskuuta 2014

Luin viikko pari sitten lehdestä, että tänä keväänä allergia oireet tulevat normaalia aikaisemmin ja paljon voimakkaimpina kuin aikaisempina keväinä. Ensimmäinen ajatus oli "voiko ne enää minulla pahentua"? Kuin taikaiskusta alkoi niiskuttelu ja monena aamuna silmiä kirveli, kutisi ja vetisti, jippii tästä tämä taas alkaa, monen allergikon painajaisaika. Olen kokeillut lääkkeen kuin lääkkeen eikä mikään auta, uskokaa pois vain. Olisin päässyt siedätyshoitoon mutta se kolmen vuoden säännöllinen kulkeminen polilla ei houkuttanut yhtään. Syyksi niiskutteluun laitoin kukat joita meillä sisällä oli/on. No silmien kutina hävisi, niiskuttelu jatkui ja lisäksi äänikin alkoi olemaan käheä ja yskitti. Kunnes tänään aamulla tunsin töissä olevani kuin saunassa ja yleensä olen jäässä. Mikäpäs siinä, mittasin kuumeen ja mittarin lukema paljasti saunafiiliksen. Sinnittelin tunteroisen ja kuume senkuin jatkoi nousuaan ja kädet alkoivat kummasti täristä, ei ollut kummoinen olo ei. Ajelin kotiin, kumaamehua kyytipojaksi ja eikun sohvalle. Tässä sitä nyt ollaan ja mielessä kummittelee tulevan viikonlopun shoppailu reissu Helsinkiin. Vaihtoehtoina minulla on nyt pysyä sohvan nurkassa ja ottaa roppia niin kuin Oulussa sanotaan (kai). Pysykää te muut terveinä. 


8 kommenttia:

 1. Nyt lepoa ja parantelet itsesi Helsinkiä varten kuntoon ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, osaisikin vain levätä. Juuri naapurin kanssa taivasteltiin tätä äitien ja isien eroa sairastella :P
   Lauantaiksi reissukuntoon ehdottomasti.

   Poista
 2. Voi ei...Pikaista paranemista! Kyllä sä viikonlopuksi paranet ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jaana, niin mie kovasti toivon.

   Poista
 3. Voi harmi. Pikaista paranemista sinne!

  VastaaPoista
 4. Kiitos Marianne. Sairastelussa harmittaa kun jää jumpat, ulkoilut ja kaikki mukava väliin. Mutta nyt ei auta kitistä, vaan levätä itsensä kuntoon.

  VastaaPoista
 5. Nyt lepäät ja lopetat touhottamisen! Ja muista ottaa myös D vitsku överit C vitskun kanssa ;) Nukkuminen on paras lääke! Halit <3

  VastaaPoista
 6. Lepään lepään, ainakin yritän. :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -