ARVONNAN VOITTAJAT

perjantai 11. huhtikuuta 2014

Otin pienen varaslähdön arvonnassa sen vuoksi, että meille tulee viikonloppu vieraita ja illalla arvonnan suorittaminen ei olisi enää onnistunut, siis en olisi ehtinyt sitä illalla enää tehdä. 
Hurjasti tuli osallistujia ihanaan kosmetiikka arvontaan ja ilolla nämä kaksi kosmetiikka settiä teille tarjoankin. Nämähän siis on minulle tuttuja tuotteita ja voin lämpimästi kehua, että ihanat tuotteet tulette saamaan. Arvonnat voitti siis:
  1. Nimimerkillä Marjatta, jolle kelpasi kumpi tahansa setti, hänelle lähtee nyt setti nro. 2 jossa on siis tuo luomiväripaletti. Onnea Marjatta.
  2. Toinen setti menee nimimerkille Henna-pakkomielteitä. Henna, sinulle lähtee toivomasti setti nro.1 eli se missä on oma suosikkini aurinkopuuteri. Hurjasti onnea Henna. 
Nyt tarvitsen molempien voittajien yhteystiedot kommenttikenttään, nimi ja osoite. En tietenkään julkaise näitä tietoja muiden nähtäväksi. 
Kiitos vielä kaikille osallistujille ja kerran vielä ONNEA MARJATTA JA HENNA <3

Setti nro.1
Setti nro. 2

1 kommentti:

  1. Kiitos Henna ja Marjatta yhteystiedoistanne. Pakkailen ihanuudet teille ensi viikolla ja postittelen. Marjatalle saatan toimittaa paketin postilaatikkoon jos osoitteesi on kulkumatkani varrella.
    Mukava kuulla Marjatta, että tykkäät blogistani, kiva kirjoitella kun tietää, että sitä ilolla seurataan. POstaus ehdotuksia otetaan mielellään vastaan.
    Jääkäähän odottelemaan postia <3

    VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -