LASTEN KANSSA PYÖRÄLENKILLÄ

tiistai 8. huhtikuuta 2014

Salitreenin jälkeen karautimme lasten kanssa pyöräretkelle ja nauttimaan älyn ihanasta ilmasta. Jo ihan alkutaipaleella jouduimme pysähtymään kun vastassa oli tämä komea nuori herra. Pipunan kummitädillä on heppoja ja poneja maatilallaan ja kovasti lapsi on puhunut, että kylässä pitäisi päästä käydään jotta saisi tädin poneja hoitaa. Harmi kun täti aikoinaan pakkasi perheensä ja muutti sen verran kauas, ettei sinne niin vain pistäydytä iltateelle ja eläimiä rapsuttelemaan.
 

Ikää tällä hurmurilla oli kuulemma neljä vuotta ja taisi omistaja mainita hepan olevan Islannin hevonen. No minä en näistä sen enempää tiedä mutta ihanahan tuo heppa silti oli. Kovasti kaverista lähti karvaa ja jouduimmekin silittelyn jälkeen loikkaamaan ison askeleen taaksepäin, ettei kotona tule ikäviä yllätyksiä mega allergisen isin kanssa. Reissusta mukaan tuli myös sunnuntaita varten pajunoksat joissa olikin jo kivasti pajunkissoja. Näimme kenties kevään ensimmäisen moottoripyörän jonka jälkeen Pipuna hoilasi kovaa ja korkealta "namusia naisia ratsastan" :D. No mitä tuohon nyt enää sanoisi, taisi jäädä hepat ja ratsastukset mieleen. 
Sen verran ajattelematon teko tuo pyöräily salin jälkeen oli, että reilusta vaate määrästä huolimatta olin aivan jäässä, ja kotona sainkin kumota kupin jos toisenkin kuumaa teetä. 

Huomenna se sitten alkaa ;) you know. Nähdään siellä.

8 kommenttia:

 1. Kiva postaus!
  Ja hassua, munkin mies älyn allerginen hevosille!

  VastaaPoista
 2. Kiitos, tää postaus tuli aika "tuosta noin vain". Itsekin olen nykyään allerginen yhdelle jos toiselle mutta tuo miehen hevosallergia on ihan omaa luokkaansa. Riittää kun joko on nähnyt hevosen ja tulee samoilla vaatteilla mieheni lähelle. Siinä reagoi iho, silmät ja hengitys. Mää kävin uudestaan ihailemassa sun uutta toppia ja se bleiserikin on aivan huippu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih. Mun mies on älyn allerginen just hevosille, riittää että mun sisko tulee kylään jolla hevosia :D

   Poista
  2. Hassua, meillä juuri sama probleema.

   Poista
 3. Lasten kanssa pyörälenkit ovat mukavia! Musta tuntuu, että harvoin nykyään vaan ehtii pyöräileen porukalla...Kivaa tiistaita ja huomenna se keskiviikko on...Tsemppiä kenkien metsästykseen :))

  VastaaPoista
 4. Itsekin meinasin sortua sohvalle mutta pääsee tuota aurinkoa niin harvoin ihastelemaan, että onneksi lähdettiin ulkoilemaan. Huomenna tosiaan :)
  Kiitos Jaana, mukavaa tiistai-iltaa sinullekin <3

  VastaaPoista
 5. Kiva pyöräilyreissu teillä on ollut! Harvoin sitä heppoja tulee vastaan ;)

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -