TUTINAA AURINGONPAISTEESSA

perjantai 2. toukokuuta 2014

Vappu meni jo, mutta tässä muutamia kuvia meidän päivästä kaupungilla. Lähdettiin liikkeelle yhden aikaan, haimme kummipojan mukaan ja suuntasimme keskustaan. Pojat menivät elokuviin ja me vietettiin sillä aikaa vappua kauniissa mutta kylmässä säässä. 


Ilmapalojen myyjiä ja ihmisiä riitti, mutta tunnelma oli silti rauhallinen ja mukava. Ihanan herttainen pallon myyjä. Oli ihan pakko pyytää lupa ottaa hänestä kuva, sen verran sievä kisuli oli. 


Omat vaput silloin nuorena sinkkuna oli juurikin siksi niin hauskoja kun ei tarvinnut miettiä pukeutumista, vaan sai kulkea vaikka verkkapuvussa ja juhlia. Muuten olinkin tarkka baaripukeutumisestani. 


Rotuaarin nähtävyys, pallo oli jo saanut vetensä ja siinä riittikin monen kokoista pyörittelijää. 


Vappuna olisi aika erikoista jos yhteenkään tuttuun ei keskustassa törmäisi, sen verran paljon porukkaa on liikenteessä. Tuttava perheen Ranskan buldoggi tervehti meitä iloisesti. 


Harmiksemme emme ehtineet nähdä perinteistä vappuajelua vanhoilla autoilla mutta motskariajelulle ehdimme. Raksilan marketeiltä lähtenyt letka ajaa keskustan poikki ja suuntaa matkansa Muhokselle. Näitä päristelijoitä ajaa kaupungin poikki useampi sata. 


Mitäs me tytsyt. Pipo ei olisi ollut yhtään liikaa, sen verran kylmä keskustassa oli. 


Kun pojat oli viety katsomaan Spidermania Finnkinoon, oli pakko piipahtaa torille ostamaan lakua ja sen jälkeen lemppari kahvilaani    Biskettiin kuumalle kaakaolle. 

Meidän neitistä on tullut varsinainen linssilude ja osaakin jo kauniisti poseerata. 
Pitäähän sitä perheen pienimmälläkin olla hauskaa kun toiset saa olla elokuvissa. Kelan edessä olevassa puistossa on huippu mukava leikkipaikka jossa vierailemme joka kesä useammankin kerran. Siellähän me Pipunan kanssa vietimme loppuajan. 
Viiden aikaan lastasimme porukan autoon, veimme kummipojan kotiin ja suuntasimme mummolaan herkulliselle vappulounaalle. Neljän tunnin ulkoilun ja lounaan jälkeen iski niin armoton väsymys, että oli pakko päästä kotia saunomaan ja peiton alle. Mies rukka joutui vielä yöksi töihin. 
Nyt kun pääsiäinen ja vappu on takana on ihana riisua koti koristeista paljaaksi. Vaikka ne koristeet onkin kivoja mutta on ne niin mukava siivoilla poiskin. Aurinkoisen kivaa viikonloppua. 

4 kommenttia:

 1. Kiva päivä olllut teillä :) Mie olin töissä eilen... Ja taas viikonloppuna mutta sit helpottaa hieman ja kohta on meillä reissuun lähtö!!! Kolmen viikon päästä tähän aikaan ollaan Espanijassa ;) Mukavaa viikonloppua!!

  VastaaPoista
 2. Teillä on ollut kivaa vapputunnelmaa! Upea kasvomaalaus, ja loppuun asti mietitty :) Meillä nähtiin vaihteeksi perinteinen jenkkiautojen ajelu, vaikka joinakin vuosina on jätetty väliin :)

  VastaaPoista
 3. Teidän päivä kuulostaa mukavalta! Se on aina piristävää kun voi välillä mennä johonkin erilaiseen paikkaan ja tehdä jotain normaalista poikkeavaa.
  Ihanaa muuten, että joku jaksaa panostaa noin paljon vappuasuun, kasvomaalaus ja kaikki! :)

  VastaaPoista
 4. Toi kasvomaalaus oli tosiaan todella hieno ja siksi halusinkin siitä kuvan napata.
  Meidän perheellä on vähän perinteitä mutta toi vappupäivän kaupungilla käynti on perinne josta haluan pitää kiinni. Nyt se poikkesi sen verran, että poika pyyhälsi elokuviin.

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -