HÄMMÄSTELLEN KUMMASTELLEN KYSELEE APUA!!!

maanantai 23. kesäkuuta 2014

Aaarkkk auttakaa nyt hieman epätoivoista. Bloggeri takkuilee ja oikkuilee vai onko vika sittenkin peiliin katsojassa? Kommenttien jättäminen toisille takkuilee, ei aina lähetä kirjoittamaani kommenttia vaan heittää jonkin laisen herjan että bloggeri kaatui tms. 
"Omat blogit"-sivulla jossa siis näkyy kaikkien seuraamieni blogien kirjoitukset ei näy kuin yhden bloggaajan kirjoitus kerrallaan vaikka siinä vielä eilen illalla näkyi kaikkien kirjoitukset. Missä siis vika? Mielestäni en ole asetuksia käynyt muuttamassa enkä tehnyt muutenkaan mitään muutoksia mihinkään. 
Onko bloggerissa mahdollisesti jonkinlainen "roskakori" joka pitäisi aika ajoin tyhjentää tai vastaava joka auttaa bloggeria toimimaan moitteetta. Pliis auttakaa, nyt menee jo järki. 

7 kommenttia:

 1. Sama homma täällä, seuraamani blogit näkyvät hallinnassa ja nyt vain on näkyvissä yksi blogi!
  Ei meissä ole Nanni vikaa, vaan yleensä bloggerissa, toivottavasti vika korjaantuu pian!!!!

  VastaaPoista
 2. Minullakin näkyy Omat blogit-sivulla vain yhden blogin kirjoitus, ei sitä listaa niinkun normaalisti...
  Taitaa takkuilla tämä Bloggeri nyt kaikilla!

  VastaaPoista
 3. En minäkään saa kommentoitua ilman noita vikailmoituksia. Tää on nyt taas tätä! Koitetaan kestää ja toivotaan, että menee ohi tämäkin "virus".

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille kaikille. Olen jo pistänyt vian omaan piikkiin kun aina onnistun söheltämään asiat sekaisin. Vika ei siis tällä kertaa ollutkaan minussa huh

  VastaaPoista
 5. Ei ole sinussa ei, vaan bloggerissa. Monet kommentit tosin minulta ainakin tulleet läpi vikailmoituksesta huolimatta. Kiva sekin, mutta tuskastuttavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ärsyttävää kyllä tällainen takkuilu ja blogeja saa oikein metsästää jos niitä haluaa lukea mutta jospa tilanne pian korjautuisi.

   Poista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -