TERVEISET SATEISESTA HELSINGISTÄ

perjantai 13. kesäkuuta 2014

Aamulennolla saavuimme sateiseen Helsinkiin. Tämä päivä on mennyt kaupungilla kierrellessä ja sadetta pakoillessa. Kirpparille oli haave päästä mutta sateen takia se tosiaan jäi haaveeksi. Piipahdimme pikaisesti messukeskuksessa mutkan ilmoittautumassa tapahtumaan ja katselimme näyttelyitä eri laitevalmistajilta. Sen syvemmin ei vielä tänään asioihin perehdytty, huomenna sit paremmat syynäykset. Illasta oli jo melkoinen nälkä ja ruokapaikan löytyminen oli aikamoinen haaste. Minnekään ei nimittäin enää meinannut mahtua ilman pöytävarausta. Yhdet julkkisbongauksetkin teimme Jussi69 ja Jyrki69 muodossa.
Löysimme lopulta kivan ruokapaikan jossa saimme ähkyn ja paikat irti hampaista. Syönnin päälle lähdimme suosiolla hotellille ja loppu ilta onkin mennyt kuoharia nautiskellessa ja höpötellessä. Nyt unten maille ja aamulla kouluttautumaan. 

11 kommenttia:

 1. Kivaa tuntuu olevan siellä Hesassa, sateesta huolimatta!!
  Vietähän Nanni oikein mukavia hetkiä siellä ja koulutukseenkin pirteyden hetkiä, itsellä toisinaan koulutuksissa silmä luppasee, riippuu tietty kouluttajasta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Arvaa vain Sari kuinka ne tosiaankin luppasi. Kaikki luennot Englanniksi ja jos jossain olen törkeen huono, on se kielitaito. Kun en ymmärtänyt mitään alkoi pää nyökähdellä ja oli pakko kaivella puhelin esille ja alkaa lukemaan blogeja. Kylmää täällä on mut muutes kivaa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitps,tässä vielä mietin että ostaako vai ei. Nämä jäätävän kylmät päivät ainakin sanoo että älä osta.

   Poista
 3. Varmasti kiva reissu, sateesta huolimatta :) Ei täällä Oulussakaan lämmintä ole, hrr...Nauti nyt tästä illasta vielä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Piipahdettiin nyt illasta Kamppiin mun lemppari ravintolaan. Mutta on täällä tosiaan kylmä. Hyi ollakkaan. Toivottavasti kahden viikon päästä kun tullaan perheen kanssa tänne, olisi jo lämmintä.

   Poista
 4. Mukava työ sinulla, kun on tuollaisia reissuja!
  Tuo raitamekko on kiva, minäkin voisin ottaa tuollaisen :)
  Kylmää on täälläkin ja juhannus taitaa mennä toppatakissa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu meillä tulee kivasti reissuja työn puolesta mutta nyt on minun reissut reissattu varmasti joksikin aikaa kun kaikki käymme vuorollamme kouluttautumassa.
   Arvaas Ellen jäikö mekko vielä kauppaan ja odottelen josko se tulisi alee ja voisin sen ostaa ensi viikolla kun menemme takaisin Helsinkiin.

   Poista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -