KIERROS AINOLANPUISTOSSA

lauantai 12. heinäkuuta 2014

Ainolanpuisto, varmaankin kaikille oululaisille tuttu paikka jossa vietetään aikaa kesäisin. Ainolanpuistoon tullaan nauttimaan päivästä lasten/perheen kanssa, istutaan piknikillä ystäväporukalla tai juhlitaan polttareita.
Ainolanpuisto uusittiin entistä ehommaksi muistaakseni viimekesänä mutta ajan rientäessä juoksuvauhtia voi se olla jo parikin vuotta sitten. Ainolanpuisto on ollut meidän lemppari puistopaikka jo siitä saakka kun lapset olivat ihan pieniä, käymme tuolla useamman kerran kesässä ja joka kerta siellä on yhtä mukavaa. Jotta kaikki mukavat jutut jaksaa katsella ja puuhata, suosittelen ottamaan eväskorin mukaan sekä ehdottomasti kamera, niillä pääsee päivässä jo tosi pitkälle.  Piipahdimme puistoilemaan muutama viikko sitten joten kuvat eivät ole ihan eiliseltä. Tervetuloa puistoilemaan kanssamme. Puistossa on lapset huomioitu erittäin hienosti, puuhaa riittää isommille sekä pienemmille leikkijöille. Jos eväät unohtuvat kotiin voi piipahtaa kahville ja jätskille Kahvila Kiikkuun joka näyttää saaneen puiston remontin aikana myös uutta ilmettä. 
Puistosta löytyy myös kasvitieteellinen puutarha jossa piipahdimme ensimmäistä kertaa, mistähköhän syystä tämä paikka on jäänyt meiltä ennen huomaamatta.

Muutama piikikäskin kaveri puutarhalta löytyi. Lapsilla teki mieli kokeilla piikkejä mutta rohkeus ei antanut myöden, ihan viisas päätös. Puistossa mielekkäimmäksi puuhaksi kaikkien lomassa nousi puihin kiipeily ja onhan noissa puissa kokoakin. Jos vierailet Oulussa kesällä niin suosittelen käymään myös Ainolanpuistossa, on se niin ihana paikka. 


Nyt eväät reppuun ja retkelle. Ihanaa viikonloppua. 

14 kommenttia:

 1. Kaunis puisto - ja isot plussat sekä lasten aktiviteeteille että kahvilalle!
  Aurinkoisia puistoilusäitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ainolanpuisto on kyllä ihana paikka.

   Poista
 2. Kaunis ja monipuolinen puisto. Varmasti kiva paikka retkeillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ehdottomasti eväät mukaan tuonne niin siellä viihtyy vaikka kuinka kauan.

   Poista
 3. Joissakin puistoissa on vain kiva tunnelma. Kummitytöllä on yksi suosikkipaikka meidän lähistöllä, ja sinne pitäisi päästä. Hyvässä paikassa viihtyvät lapset ja aikuiset :) Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja mahtavaaa tosiaan on, että siellä viihtyy tosiaan niin lapset kuin aikuisetkin. Aika vain vierähtää siivillä.

   Poista
 4. Kivan näköinen puisto ja iloisen näköistä porukkaakin siellä;)
  Ihanaa kesälauantaita Nanni<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä kyllä heloppa tulee iloiselle tuulelle.
   Ihanaa viikonloppu Sari <3

   Poista
 5. Kauniita kuvia ja kivan näköinen puisto! Näyttää tosiaan olevan paljon tekemistä lapsille :)
  Kasvitieteelliset puutarhat ovat mukavia paikkoja. Ollaan käyty joskus sellaisessa Ruissalossa, pitäisi mennä kyllä joskus uudelleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oman paikkakunnan juttuihin pitäisi tutustua enemmän. Meillä ainakin tahtoo mennä siihen, että samoissa paikoissa aina åyöritään.

   Poista
 6. Ainolanpuistossa pitää käydä joka kesä, asutaan vain muutaman kilsan päästä siitä, ihana keidas keskellä kaupunkia :)
  -Päivänsäde-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkyllä tosi ihana paikka ja eilen pyöräilinkin sen läpi illan viettoon ja huomasin uusia mahtavia paikkoja siellä, uskomattomia juttuja siis.

   Poista
 7. Kivoja kuvia. Kaupunkien puistot ovat monesti ihan parhaita kohteita leikki-ikäisten lasten kanssa. Eväät vielä kruunaavat retken. Täytyy muistaa tuo puisto, jos sinnepäin joskus ajellaan :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän sitä monesti kauas tarvitse lähteäkään että helposti saa mukavan päivän aikaiseksi. Kannattee ehdottomasti piipahtaa tuolla mutka jos Oulussa vierailee.

   Poista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -