PARAS PAIKKA MAAILMASSA

keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

On oma koti. Sitä laitetaan ja sisustetaan, remontoidaan, siellä ollaan ja nautitaan, sinne tullaan aina uudestaan ja uudestaan, siellä on vain niin hyvä olla. 

Meillä koti kasvaa kesäisin useamman kymmenen neliötä kun saadaan terassi kesäkuntoon. Viime loppu kesästä tuo terassi kasvoi reilusti suuremmaksi ja siitä suurennoksesta pääsimme nauttimaan vasta tänä kesänä. Sitä on petsattu ja puunattu, sinne on laitettu kalusteita ja nostettu niitä välillä pois. Mitä tänne sopisi ja mikä ei toimikaan sateen alla? Terassille paistaa ihanasti iltapäivästä tosi pitkälle yöhön saakka. 


Terassi on kesäisin ehdottomasti juuri se paikka missä voisin viettää kaiken aikani, se oli sitä jo silloin ennen laajennusta ja nyt laajennuksen jälkeen tykkään siitä vieläkin enemmän. Siellä juon ilolla aamu ja iltateet, kirjoittelen blogia ja vietän aikaa auringosta ja ystävistä tai perheestä nauttien. 


Tuon talvella tilaamani pöydän josta jo kerran kirjoittelinkin postauksen, raahasin nyt sisältä ulos ja voi kuinka se onkaan kiva tuolla uudella terassilla. 


"Vanhan" terassin puolelle on ollut tarkoitus ostaa polyrottinkinen sohva mutta onpas ne vain peijakas sentään kalliita vielä alennuksessakin eli se on vielä ostamatta. Sohvasta tai paremminkin sohvattomuudesta huolimatta viihdyn pihallani niin paljon kuin se on ajallisesti mahdollista. 


Voi kun kesä ei loppuisi milloinkaan. 

14 kommenttia:

 1. Yhdyn sanoihisi Nanni, eipä ole kodin voittanutta!
  Ihanan viihtyisä terassi teillä, kyllä tuolla vain kelpaakin teet ym. nauttia!
  Ihana kesä, vaikkakin välillä tuskastelen tätä kuumuutta!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka ei saisikaan helteestä valittaa niin kuuma on eikä yöllä saa unta, mutta silti en valita. Ihanaa kun on kesä.

   Poista
 2. Ihana terassi! Kyllä se oma koti on paras paikka ja erityisesti se oma piha jos sellaista edes vähän on. Täälläkin ollaan joka päivä tuossa omalla pihalla, vaikka se ei suuri olekaan :)
  Ja mäkin mietin täällä joka päivä, että kunpa tää kesä ei koskaan loppuisi...

  VastaaPoista
 3. Ihana pöytä, sopii ihan mainiosti terassille! Tuolla teidän terassilla vihtyy aivan varmasti pidempäänkin, ihanan kodikkaan oloinen ja näköinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, terassi ja pöytä on kyllä kovasti mieluiset.

   Poista
 4. Oma koti kullan kallis! Nyt lomalla nautin tosi kovasti kotona olosta, vaikka reissussa on kivaa käydä :) Kiva tuo teidän uus pöytä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koti on koti vaikka reissussakin on kivaa.

   Poista
 5. Ihanaa kun on oma terassi, teillä kelpaa kyllä nauttia kesästä siellä :) Meilläkin on pieni terassi, joka toimii olohuoneen jatkeena. Alkuviikosta hankimme pieniä sisustusjuttuja sinne ja innostuimme vaihtamaan vähän järjestystäkin, nyt siellä viihtyy vielä paremmin :) Nyt on ollut niin hullut helteet ettei ihan kuumimpaan aikaan haluta olla kun on niin suojaisalla paikalla mutta illalla ilman viiletessä ei parempaa paikkaa olekkaan :)
  -Päivänsäde-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OI, olisi kiva kuulla mitä ihanaa olette sisustaneet ja ostaneet. Näillä helteillä ei kyllä juuri mitään jaksa tehdä, se on totta mutta talvella sitten taas ehtii.
   Miekin istuskentelen terassilla illat, nytkin kirjoittelen blogia terassilla. Oi kun kesä kestäisi pidempään.

   Poista
 6. Olit käynyt kommentoimassa mun postaukseen mutta kommentti hävisi jonnekin. En tiedä että minne :( Sorry vaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulle käy Jaana kans joskus noin, vaikka painan hyväksy niin sit tulee teksti "kommentti poistettu" tai jotain vastaavaa eli niinkuin olisin muka poistanut kommentin. Älä murehdi.

   Poista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -