"TYYLLI ON STAILII, HELPPO ON IISII"…

maanantai 14. heinäkuuta 2014

 …"laulu on biisi.  Kaveri on frendi ja kiitos on kiitti, mutta jos sä sanon tattis, vitsi se on LOL". Kuka tunnistaa laulun sanat tai paremminkin mistä leffasta noi on poimittu?? 
Kierrättäminen jos mikä on yksi ehdottomasti järkevin juttu nykymaailmassa. Monelle on varmaankin käynyt selväksi, että luuhaan kirppareita ja innostuin pienimmistäkin löydöistä. Entä kun on kyse huippulöydöstä, sehän se kruunaa koko viikon. 
Perhetutuilla on lähes saman ikäiset lapset kuin meillä, pojat ovat juuri saman ikäiset ja neideillä on muutama vuosi ikäeroa, mikäs sen mahtavempaa kuin kaivella heidän lasten pieneksi jääneitä vaatteita ja ostaa ne muutamalla eurolla meille käyttöön. Kevään aikana sain ison kassillisen vaatteita sovitteille ja molemmille löytyi toinen toistaan kivempia käyttövaatteita ja viime viikolla saimme Pipunalle lisää ihanuuksia. Nehän ovat tulleet samoin tein käyttöön ja olleet todella mieluisia. 
Aivan super ihana trikoomekko GapKidsiltä . Mekko on ehtinyt käydä viikossa jo pesussakin muutaman kerran ja aina uudelleen se kaivetaan päälle, eli mieluinen "kirppis"löytö se siis taisi olla. Perus mekkoon on saatu kivaa yksityiskohtaa tuolla kauluksella sekä selässä olevilla nyöreillä. Ai meidän Pipunako tykkää vauvoista? Tuon "pehmeän vauvan" (niinkuin lapsi sitä itse kutsuu) neiti sai kaksi vuotiaana lahjaksi joulupukilta ja sen jälkeen vauva onkin kulkenut mukana ihan joka paikkaan. Jos hoitotädeille puhui Markus-vauvasta niin kaikki tiesi heti kenestä on kyse. Haaveammatikseen neiti ilmoitti kolme vuotiaana olla "hyvä äiti", se jo kertoo paljon se. Minkäs ikäisenä minusta tuleekaan siis mummo, varmaan aika nuorena. Heh
Tuohon Name It.in neuleeseen ihastuin jouluna ystävien käydessä meillä kylässä. Neule luvattiin Pipunalle heti kun sen ensimmäinen omistaja kasvaa siitä yli. Nyt se on meillä ja onpas se ihana. Siinä onkin aloittelevalle ekaluokkalaiselle kiva neule farkkujen kaveriksi. Neiti sai enemmänkin ihania vaatteita mutta tällä helteellä ei lapsetkaan kauaa jaksa mallina olla. Meidän neiti vain on sellainen linssilude, että kun kaivan kameran esiin niin neiti pyörii jo edessä ja poseraa ammattilaisen tavoin, eli siinäpä on tulevalle äidille toinen ammatti tiedossa. 
Aikas ihania vaatteita, eikös? Ja noista pulitin 2€/kpl eli eipä viitsi juuri edes mainita. Kiitos Kirsille näistä ihanuuksista. 

Täällä on vietetty päivä rantsulla ja saatu aika mahtavat rusketusraidat, tai no toisilla ne on ruskeat ja toisilla hehkuvan punaiset. Illalla pauhasi melkoinen ukkonen kaatosateen kera. Surullisena seurattiin terassilta erään koiran hätää joka paniikkissa juoksi sinne tänne ja päätyi juoksemaan suoraan päätielle jossa nopeusrajoitus on todella kova. Toivon, että sessu tulee minua lähipäivinä lenkillä taas vastaan. Kyllähän tuo pauke varmasti pelottaa koirilla samalla lailla kuin ihmisilläkin. Surettaa kyllä tuon koiran puolesta. 
Huomenna uusi päivä ja uudet kujeet. 

1 kommentti:

  1. Vaatteita kierrättämällä voi saada tosiaan aivan upeita ihanuuksia! Nättejä :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -