BLOGITREFFEILLÄ ROOSTERISSA

keskiviikko 20. elokuuta 2014

Viikonloppu hujahti ohi silmien kuskaten lapsia synttäreiltä toisille ja sunnuntaina organisoinkin aikataulun aika taidokkaasti. Ensin vein juhlimaan neidin, sen jälkeen ajoin pojan kavereineen viettämään pojan synttärikemuja skeittiparkkiin ja siitä  ajoin blogitreffeille keskustaan. 
Treffasin Luumutar-blogin Sannan, aikaisemmin olen tavannut hänet ainoastaan blogikirpparilla ja olikin aivan mahtavaa tutustua uuteen ihmiseen, bloggaajaan. 


Treffipaikaksi valikoitui Oululainen aika uusi kahvila-ravintola Rooster. Ensimmäisen kerran astuin Roosterin ovesta sisään muutama viikko takaperin kun miehelleni ehdotin, josko joskus kävisimme jossain muussakin paikassa kahvittelemassa eikä aina eksyttäisi siihen tuttuun ja turvalliseen. En katunut tuota valintaa hetkeäkään. 
Roosterissa saa mukavan ilmapiirin lisäksi aimo annoksen ihanaa sisustusta sekä myös mielettömiä herkkuja. Itse olen nyt testaillut paikan burgerin nam ja sunnuntaina nautimme Sannan kanssa brunssista. Muutama tunti vierähti vauhdilla. Ruoka oli mielettömän hyvää ja kotimaisista raaka-aineista valmistettu. 
Kun itse on vielä aika tuore bloggaaja oli ilo tavata konkari kirjoittaja. Siinä vaihtui ajatukset ja kuulumiset ristiin rastiin ja uutta tapaamista odotan innolla. 


                           


Suosittelen lämpimästi piipahtamaan Roosteriin kahville ja leivokselle tai ihan lounaalle. 

3 kommenttia:

  1. Voi, teillä oli varmasti paljon puhuttavaa, kun kaksi bloggaria kohtaa!
    Pitääkin tutustua tuohon Luumutar blogiin:)

    VastaaPoista
  2. Blogitreffeillä olen itsekin muutaman kerran ollut, ja on ollut kyllä ihanaa ja hieman jännittävääkin tavata livenä blogikavereita! :)

    VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -