TUNNELMA KATOSSA POLTTAREISSA

maanantai 4. elokuuta 2014

Viikonloppuna juhlittiin ystäväni/työkaverini polttareita mielettömän hyvässä säässä ja vielä paremmassa seurassa. Polttarit starttasivat perjantaina kun sankari noukittiin kyytiin suoraan töistä. "Mää tiesin että ne on nyt  viikonloppuna". Lausahdus taitaa olla aika monen polttarisankarin kommentti, taisipa olla itselläkin tuo fiilis, kyl mää tiesin. Tuo odottelu oli jännittävän kutkuttavaa mutta ehkä jopa ärsyttävää. Itsekin odottelin omia juhliani monta viikonloppua ja aina sai lauantai-iltana todeta, ettei ne nyt sit olleetkaan, odotellaas taas viikko. 
Tämä sankari lähti sokeasti kohti tuntematonta.


Tässä vaiheessa sankarilla ei ollut minkäänlaista hajuakaan tulevasta viikonlopusta eikä sen ohjelmista. Ensimmäisenä ohjelmassa oli ajelua ympäri Oulua ja mihinkäs me päädyttiinkään?


Oulunsalon kentälle. Jännitys laukesi sankarin harteilta kun sai siteet silmiltä ja huomasi, ettei kysessä olekaan pelätty benjihyppy. Tytöt koneeseen, kuulokkeet korville ja eikun menoksi. Mukaan mahtui kaksi ystävää ja ikkunasta kurkkaakin kaaso. 


Lento oli ollut kokemukseltaan mieletön ja lentoreitti oli poikennut sankarin kotitalon päällä sekä mutkan Nallikarissa. Tuollaisella lennolla voisi joskus itsekin käydä. Kentältä matka jatkui kohti illanviettopaikkaa joka oli Nallikarissa. Meille oli varattu koko viikonlopuksi Seeppari josta tykkäsin todella paljon. Seeppari oli rauhallisella paikalla mutta lähellä keskustaa. Talossa oli runsaasti tilaa sekä ulkona että sisällä. Vanha tyylikkyys viehätti kovasti ja voisin kuvitella viettäväni kesä viikonloput tuollaisessa paikassa. 
Tuleva rouvapa nostelee nyt niitä jalkoja, ettei vain kompastuisi näihin vaikeisiin maastoihin. 


"Uskaltaisikohan tässä heittäytyä ystävien vietäväksi? Tiedä mitä hullua ne on mulle keksineet".
Ylhäältä löytyi runsaasti nukkumapaikkoja sekä kivoja yksityiskohtia. 
Tottahan toki morsiammelle järjestettiin kunnon morsiussauna, johon kuuluu hemmotteluita, taikoja ja kunnon löylyt.Viikonlopun mittaan kerrottiin tarinoita vanhoista helluista ja sen jälkeen muistelot poltettiin savuna ilmaan. 


Lauantaina en ottanut kameraa mukaan ollenkaan sillä iso järkkäri on sangen ärsyttävä kuskata mukana. Launataihin mahtui runsaasti ohjelmaa ja morsian näyttikin lauantaina tältä… 


Hyvin pysyi sankari pystyssä vaikka vauhti olikin välillä huima. Ensimmäisenä morsian pääsi testailemaan wakeboardia joka on käsittääkseni ottanut vaikutteita lumilautailusta ja surffauksesta. Voin sanoa, että oli sen verran vauhdikkaan näköinen laji, että tuskin pysyisin itse hetkeäkään pystyssä mutta hienosti A tuosta lajista suoriutui. Toki nyt välillä piti hörpätä vettä keuhkoihin, ettei vain pääsisi jano yllättämään mutta kyllä tosi nainen pienet kolhut kestää. 
Sen jälkeen istuskentelimme Kiikelinrannassa piknikillä ja morsian saikin vinkkejä avioliittoon ohikulkijoilta. Kiitos niistä. 
Ennen mökille palaamista pääsi lähes koko polttarisakki suppailemaan. Siinä näytti olevan sen verran kiva laji, että tuota haluan päästä testailemaan vielä tälle kesälle ja suosittelenkin lämpimästi tätä kaikille. Siinä ei vauhti päätä huimaa mutta kivalla porukalla saa nautiskella auringosta ja maisemista. 
Suppailun jälkeen palailimme mökille illan viettoon kisailujen ja muiden kivojen ohjelmien pariin. Muiden jäädessä vielä juhlimaan, kotiuduin itse aikoinani oman peiton alle nukkumaan. 
Viikonloppu oli kerrassaan niin mahtava, että ei voi kuin kiittää kaasoa ja muuta polttariporukkaa, KIITOS

6 kommenttia:

 1. Kaikenlaiset ystävien yhteiset kekkerit ovat kivoja. Polttaritkin yksi hyvä syy sellaiset järjestää :).

  VastaaPoista
 2. Onpa ollut vauhdikkaat polttarit ja kivaa ohjelmaa! Sääkin taisi suosia juhlintaa :)

  VastaaPoista
 3. Polttareiden varsinainen idea eli viimeinen sinkkuilta ennen naimakauppoja,ei taida enää monellakaan toteutua,sillä kuka hullu enää järkkää ne päivää ennen häitä =D Mut ihanaa oli ja mulle oli niin tärkeetä saaha viettää toi vl kaikkien mulle rakkaitten ystävien kanssa ja ihana huomata kuinka erilaiset ihmiset tulivat niin hyvin juttuun toistensa kanssa <3 -Annikki-

  VastaaPoista
 4. Oi ihanat polttarit ja kivaa ohjelmaa! Kyllä se aika ystävien kanssa vaan tekee terää aina :)

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa hauskalta päivältä! Ja kivoja kuviakin :)

  VastaaPoista
 6. Voihan hitsit, kun teillä on ollu hauskaa!!!! Kivoja kuvia ja iderikkaita juttuja polttareihin olette kyllä keksineet!

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -