VIIKONLOPUN STARTTAUS

perjantai 15. elokuuta 2014

Voiko joka perjantai todeta, että miten tämä viikko taas meni näin vauhdilla? No pakkohan se on todeta kun se aina menee niin vauhdilla. Tähän viikkoon mahtui ihan huippuja juttuja sekä sitten vähän ikäviäkin hetkiä, tämä viikko oli se viikko kun pienetkin asiat ärsyttivät mega paljon eikä joka ärsytykseen tarvittu edes syytä. Alku viikosta oli tosi mahtava blogitapaaminen josta kirjoittelenkin viikonloppuna ihan kunnolla. Tälläkin viikolla vielä harjoiteltiin kouluun menoa ja siellä oloa, neiti demostroi miten hän tunnilla istuu jos väsyttää, en tiennyt itkeäkö vai nauraa.  Maanantaina äitini joutui sairaalaan ja on siellä vieläkin ja vaikka tiedänkin hänen saavan hyvää hoitoa niin silti minua välillä itkettää. Pipuna kirjoitti ihan itse kirjeen ja vei sen papan kanssa mummolle tiistaina. Kirje oli todella koskettava eikä kirjoitusvirheitäkään ollut ekaluokkalaiselle juuri yhtään. Mieleeni jäi lähes kaikki lauseet mutta ensimmäisessä lauseessa luki "toivome sinut pian jo kotisi, oleme sinusta huolisame". Miten koskettavaa ja kaikki tämä tuli lapsen omasta mielestä ja kynästä. 


Viikonloppu starttasi käynnillä äidin luona osastolla. Paransimme maailmaa tuskailemalla miehiä vaikkeivät he mitään pahaa olleet  tällä kertaa tehneetkään, mutta tarviiko sitä aina jotain pahaa tehdäkään? Hain Pinja-koiran meille hoitoon ja Nappe-hellu kävikin Pinjaa piristämässä. Kovasti on Pinja ikävöinyt mamia, jospa se nyt meillä hieman piristyisi. 


Piipahdin pikaisesti kurkkaamassa syksyn uutta Me&I mallistoa ja voih, olisin voinut tilata yhden jos toisenkin (ainakin neljä) vaatteen, eli tämä siis tietää syksyn mittaan kutsuja. 
Kunhan sain lapset sänkyyn, tuli naapuri koiransa kanssa piristämään iltaani. Loppukesän ensimmäiset kynttilätkin tuli sytytettyä terassille ja olipas ne tunnelmallisia. Siinä me kaksi äityliä hihiteltiin turhille jutuille ja koirille romanttisessa kynttilänvalossa. 


Osa kesäkukista on jo niin kurjassa kunnossa, että ne saisi heittää menemään kun vain saisin aikaiseksi. 
Viikonloppu on täynnä touhua ja tohinaa. Pojan kesätauko jääkiekkossa loppui ja tämähän tarkoittaa pelireissuja viikonloppuisin, eli lapsi aamulla reppuselässä reissuun.   Viikonloppuna on useammat synttäri. Samalla kun lapset juhlivat kaverisynttäreillään sunnuntaina, minä lähden blogitreffeille kaupunkiin. Jännää, odotan sunnuntaita innolla. 
Ihanaa viikonloppua, tämä oli nyt vähän tällainen "kerrotaankaikkiyhdessälauseessa-postaus". 

4 kommenttia:

 1. Aivan ihanasti kirjoitettu pieneltä, tuli tippa linssiin!

  VastaaPoista
 2. Voi että, toivotaan että mummi paranee pian ja kylläpä Pipuna olikin kirjoittanut koskettavasti!
  Äidit ja mummit ovat niin tärkeitä meille, että kyllä tuleekin heti ikävä, jos jotain sattuu!
  Varmasti on kiva blogitapaaminen, kumpa mieki asuisin lähempänä, niin mielelläni tulisin ja näkisin teitä ihanuuksia!
  Vilinää on sinun viikonloppu kyllä täynä, koitahan muistaa välillä rentoutuakkin;)

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti äitisi paranee pian ja Pinja pääsee kotiin oman mamman kainaloon ;)
  Kiva, että sinulla on blogitapaaminen. Kyllä itsestäkin olisi kiva tavata blogiystäviä livenä :) Tämä on niin antoisa harrastus!
  Huippukivaa treffailua ;)

  VastaaPoista
 4. Voi kun kauniisti kirjoitettu, täällä nyyhkittiin myös :)

  VastaaPoista

Ihanaa kun jaksat muistaa minua kommentilla, ne piristää päivääni.
Epäasialliset kommentit jätän julkaisematta.
-Nanni-

- THEME BY ECLAIR DESIGNS -